Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννούλη: «Δεν βλέπουμε έργα από τη δημοτική αρχή, αλλά εμμονικό προσανατολισμό για εντυπωσιασμό» (vd)

Γιαννούλη: «Δεν βλέπουμε έργα από τη δημοτική αρχή, αλλά εμμονικό προσανατολισμό για εντυπωσιασμό» (vd)

“Η παρούσα δημοτική αρχή ισχυρίζεται πως έχει ένα σχέδιο για την πόλη, αλλά εμείς δεν βλέπουμε ένα σχέδιο που στοχεύει κάπου και δεν υπάρχει μέλημα για το επίπεδο ζωής των δημοτών και δεν δημιουργεί έξοδο από τα αδιέξοδα που δημιουργούνται. Αυτό που βλέπουμε είναι απουσία οποιασδήποτε ενέργειας που θα οδηγούσε σε εξωστρέφεια. Δεν βλέπουμε έργα αλλά έναν εμμονικό προσανατολισμό για εντυπωσιασμό”.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων η επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτείας Αντωνία Γιαννούλη στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.



Η κα.Γιαννούλη αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση, όπως τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου, η απουσία εκδηλώσεων για τις Απόκριες αλλά και για το Πάσχα, η κατάσταση του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, της Μεταμόρφωσης αλλά και το κόστος που καλείται να πληρώσει ο Δήμος για την χωματερή του Αγίου Βλασίου, κόστος που θα κληθούν να πληρώσουν οι Δημότες χωρίς να φταίνε κάπου.

Επίσης η κα. Γιαννούλη αναφέρθηκε και στο θέμα των δασικών χαρτών και σημείωσε πως θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για να μην πληρώσουν όσοι θέλουν να κάνουν ενστάσεις μεγάλα ποσά.

Η κα.Γιαννούλη τόνισε πως αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι πως ο Δήμος έχει εγκαταλειφθεί από την δημοτική αρχή και αυτό το βλέπει κανείς καθημερινά πχ λακκούβες, έλλειψη φωτισμού και άλλα καθημερινά ζητήματα που δεν επιλύονται.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της κας.Γιαννούλη στο βίντεο.

www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...