Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Οι ερασιτέχνες ψαράδες γλέντησαν και τίμησαν παλιούς θαλασσόλυκους! (vd)

Τρίπολη - Οι ερασιτέχνες ψαράδες γλέντησαν και τίμησαν παλιούς θαλασσόλυκους! (vd)
Η πίτα του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Τρίπολης - Παραλίου Άστρους έκοψε την πίτα του την Κυριακή στην Τρίπολη.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Μακρής είπε ότι «πρέπει να είμαστε ενωμένοι, για να είμαστε αισιόδοξοι. Είμαι τέσσερα χρόνια Πρόεδρος και πρόσφερα όσα μπορούσα. Θέλω τον επόμενο μήνα, να συγκληθεί γενική συνέλευση για να αναλάβει άλλο πρόσωπο την Προεδρία. Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν δύο θαλασσόλυκοι που ψαρεύουν στον Αργολικό κόλπο, τον Νικόλαο Κολιόπουλο και Γεώργιο Μπαρουξή.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής είπε ότι «αυτή η πίτα είναι ιδιαίτερα, δεν είναι σαν τις άλλες. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, εμείς ο ρόλος μας είναι δίπλα σε εσάς, σε όλους τους φορείς και ειδικά στους ερασιτέχνες ψαράδες. Το καλοκαίρι θα οργανώσουμε εκδηλώσεις στο Παράλιο Άστρος».
«Όταν ακούν ότι έχουμε σύλλογο αλιέων στην Τρίπολη, παραξενεύονται, αλλά η βάση είναι στο Παράλιο Άστρος, από την εποχή του μακαρίτη, του Τάσου Σεχιώτη» είπε ο Γιάννης Σμυρνιώτης.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Θεόδωρος Καραλής έδωσε συγχαρητήρια στο Συλλόγου και τόνισε ότι «θα σας έχουμε στις κατασκηνώσεις μας στο Παράλιο Άστρος και φέτος θα περάσουμε ακόμα καλύτερα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...