Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αδέσποτα: Βοήθησε κι εσύ - Κάνε μία εικονική υιοθεσία στην Τρίπολη! (vd)

Αδέσποτα: Βοήθησε κι εσύ - Κάνε μία εικονική υιοθεσία στην Τρίπολη! (vd)
Η εικονική υιοθεσία είναι μία εναλλακτική μορφή υιοθεσίας όταν δεν μπορείτε να έχετε ένα ζώο στο σπίτι σας.... με 15 ευρώ το μήνα η με ένα σακί ξηρά τροφή το μήνα... Χρειαζόμαστε βοήθεια για την συντήρησή τους για την τροφή τους, για τα φάρμακά τους καθώς και για την ιατρική τους περίθαλψη. Τα ζωάκια αυτά είναι σχεδόν αδύνατον να υιοθετηθούν και μπορείτε να τα βοηθήσετε με τα έξοδα συντήρησής τους.
Σας δίνεται έτσι η δυνατότητα να βοηθήσετε ένα ζώο χωρίς να το έχετε σπίτι σας, εξασφαλίζοντάς του την παραμονή σε ασφαλές μέρος όπου δεν κινδυνεύει από φόλες και αυτοκίνητα. 
Η εικονική υιοθεσία διαρκεί για μερικούς μήνες, μερικά χρόνια ή και για ολόκληρη τη ζωή του ζώου. Εσύ αποφασίζεις!!! . Θα ανανεώνουμε τις φωτογραφίες συχνά και θα ενημερώνουμε για την πορεία υγείας του κάθε ζώου. Έχετε το δικαίωμα να το επισκέπτεστε και να περνάτε κάποιες ώρες μαζί του. Μπορείς να υιοθετήσεις εικονικά μόνος, με την οικογένεια σου, με τους φίλους σου, με τους συνεργάτες σου, μαζί με όποιον επιθυμείς!
Τα αδέσποτα έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας!
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ!!!
Επικοινώνησε μαζί μας:
-Με μήνυμα στη σελίδα μας στο https://www.facebook.com/filozoikitripoli/
-Με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 -Στο 6932839363
Piraeus Bank: 6313-138258-866
ΙΒΑΝ GR5101713130006313138258866
SWIFT-BIC PIRBGRAA
PayPal: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανετε οτι δεν καταλαβαινετε,αλλα καταλαβαινουμε εμεις οτι ουτε επιχειρηματα εχετε ουτε και ανθρωπινο επιπεδο επικοινωνιας διαθετετε. Δεν σας ειπε οτι μοσει τα ζωα. Σας τονιζει οτι ιεραρχει βασικοτερες ανθρωπιμες αναγκες! Αλλα εσεις παρουσιαζεστε σαν δηθεν πολιτισμενοι. Οταν κλεινεις το ζωο σενα διαμερισμα,οταν το περιφερεις με λουρακι,πουλοβερακι,σκουφακι και γιαλια ηλιου παραβιαζεις ή οχι την φυση του ζωου;;;;;; το γελοιοποιεις;;;;ναι ή οχι;;;;; Εισαι ανοητος,γραφικος ήβασανιστεις του ζωου;;;; Το ρωτησες αν θελει ζιπουνακι;;;;; ουστ ,οχι στο ζωο.....που υπομενει τον βιασμο του.

  • Σπύρος
    Σπύρος Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    στα ζώα η αυτοσυντήρηση είναι φύση όταν ζουν στη φύση και όχι εξημερωμένα κοντά στον άνθρωπο ,τότε αποτελεί υποχρέωση του ανθρώπου η αξιοπρεπής διαβίωσή τους ,τα παιδάκια πεθαίνουν απο πείνα λόγω της αδιαφορίας κάποιων σαν εσένα , η ευαισθησία δεν περιορίζεται μόνο σε ανθρώπους ή μόνο σε ζώα

  • Μαρία
    Μαρία Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τριπολιτσιώτης :αυτός που δεν έχει πρόβλημα δείχνει αγάπη σε όποιον και όποιο έχει ανάγκη,τα υπόλοιπα είναι για να δικαιολογήσει το μίσος που νοιώθει και την αδιαφορία που δείχνει

  • Μπετυ
    Μπετυ Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τριπολιτσιώτη, πιθανόν σήμερα να βγήκες απο την σπηλιά και κατάλαβες τι συμβαίνει γύρω μας ??? Ο εθελοντισμός δεν έχει όρια, ο πολιτισμένος άνθρωπος βοήθα όλους τους αδύναμους είτε είναι άνθρωπος που έχει ανάγκη η τα ζώα, εσύ βοήθησες ποτέ κάποιον? γιατί δεν γίνεσαι εθελοντής σε μια οργάνωση? Από τον καναπέ μας δεν βοηθάμε !!!

  • Τριπολιτσιωτης
    Τριπολιτσιωτης Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 04:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μηπως σας απασχολει πόσα παιδακια και μωρα στον κοσμο,πεθαινουν απο πεινα καθε ωρα; Ξερετε ποσα ελληνοπουλα εχουν ασιτια στα σχολεια; Ξερετε οτι οι πεινασμενοι και οι αστεγοι,αυξανονται με ταχυτατους ρυθμους σε ολους τους λαους; Ενα καρβελι ψωμι σωζει κυριολεκτικα μια οικογενεια στον 21ο αιωνα και σεις προκαλειτε με αφελεστατο θρασος.Στα ζωα,η αυτοσυντηρηση ειναι η ΦΥΣΗ τους,δεν ειναι πολιτισμος,ουτε...ανθρωπια. Καλα λενε,οποιος αγαπαει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ τα ζωα, εχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους ανθρωπους._

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 00:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε αυτά τα πανέμορφα ζωάκια. Πρέπει όλοι να κινητοποιηθούμε όπως μπορεί ο καθένας έστω με 1 ευρώ!

  • Κυριακος
    Κυριακος Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    όλοι μαζί μπορούμε , 5 καφέδες το μήνα είναι!

  • Μαρία
    Μαρία Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    είναι πράξη πολιτισμού και ανθρωπιάς

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...