Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η νέα Δημοτική Επιτροπής Παιδείας στην Τρίπολη (ονόματα)

Η νέα Δημοτική Επιτροπής Παιδείας στην Τρίπολη (ονόματα)
Με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Τρίπολης για το χρονικό διάστημα 2017-2018, η οποία αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:
1. κ. Μπρακουμάτσου Θεοδώρα, Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Τρίπολης, ως Πρόεδρο της Επιτροπής με αναπληρώτρια αυτής την κ. Δάλκου Αναστασία, Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Τρίπολης.
2. κ. Μπιστόλα Βασίλειο, Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, ως μέλος, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, με αναπληρωτή του τον κ. Μακρή Κωνσταντίνο, Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Λεβιδίου.
3. κ. Σανσονίου Βασιλική, Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, ως μέλος, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, με αναπληρώτριά της την κ. Πουλάκη Μαρία, Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.
4. κ. Μαρκόπουλο Κωνσταντίνο, Υποδιευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, ως μέλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας, με αναπληρωτή του τον κ. Πίσπα Βασίλειο, Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου.
5. κ. Ζαφειρόπουλο Πάνο, Διευθυντή του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης, ως μέλος, Πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Αρκαδίας με αναπληρωτή του τον κ. Γιαννόπουλο Ανδρέα, Καθηγητή του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης.
6. κ. Ζορμπαλά Σταύρο, εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Τρίπολης, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Κυριακόπουλο Κωνσταντίνο.
7. κ. Νικήτα Γεώργιο, εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αρκαδίας, ως  μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Λεοναρδόπουλο Δημήτριο.
8. κ. Κωνσταντόπουλο Ηλία, εκπρόσωπο του εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την κ. Κανέλλη Δάφνη.
Η θητεία του Προέδρου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας είναι διετής.
Γραμματέας της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ορίζεται η κ. Χριστοπούλου Παναγιώτα, κλάδου ΔΕ Χειριστών Η/Υ, υπάλληλος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης και αναπληρώτρια αυτής η κ. Χιώτη Ελένη, κλάδου ΠΕ Διοικητικού, προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...