Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη είχε υπηρετήσει ο ο 39χρονος αδικοχαμένος Αεροπόρος

Στην Τρίπολη είχε υπηρετήσει ο ο 39χρονος αδικοχαμένος Αεροπόρος
Ο Επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Παναγιώτης Γκερμπενής , 39 ετών, έχασε την ζωή του σε Σοβαρό τροχαίο που  σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/02/2017) στην Αττική οδό.
Ο Επισμηνίας που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της Αερονομίας, στο 29ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Διεκομίσθη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του StratiotikosGR, ο Παναγιώτης Γκερμπενής είναι πατέρας 2 παιδιών ηλικίας (6) έξι και (2) δυο ετών αντίστοιχα.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αττικής Οδού σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Η είδηση είναι από τα ρεπορτάζ του newsbomb και του stratiotikosgr.



Για τον αδικοχαμένο αεροπόρο, έγραψε ο Αξιωματικός της 124 ΠΒΕ Τρίπολης, Μίμης Φωτόπουλος: "Βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της Αερονομίας. Συλληπητήρια στην Αεροπορική μας Οικογένεια, ιδιαίτερα συλληπητήρια στη συνάδελφο μητέρα του την Κατερίνα, που με χαρά, υπερηφάνεια, αλλά και αγωνία, πριν από χρόνια, μας είχε φέρει τον Παναγιώτη στην 124 ΠΒΕ/ΜΕΤΑ για να λάβει την εκπαίδευσή του, όπου και ο χαρακτήρας του ξεχώριζε. Αντίο μικρέ!!!!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...