Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΕΔΗΤ: Σε απόγνωση ξανά οι εργαζόμενοι – Απλήρωτοι παραμένουν για σχεδόν πέντε μήνες …

ΚΕΔΗΤ: Σε απόγνωση ξανά οι εργαζόμενοι – Απλήρωτοι παραμένουν για σχεδόν πέντε μήνες …
Σοβαρό είναι πάλι το πρόβλημα με τις πληρωμές της μισθοδοσίας των εργαζομένων της ΚΕΔΗΤ.
Παρά τις προσπάθειες που έκανε η σημερινή δημοτική αρχή, τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο και περιόρισε το πρόβλημα, λύση δεν έχει δοθεί.
Οι εργαζόμενοι είναι σχεδόν πέντε μήνες απλήρωτοι και το σημαντικότερο είναι ότι δεν λαμβάνουν μία ξεκάθαρη απάντηση γιατί συμβαίνει αυτό και πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.
Πρόκειται για καθυστερήσεις που οφείλονται στην αποστολή των κονδυλίων από την ΕΕΤΑΑ; Κι αν ναι, για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η καθυστέρηση;
Μέχρι να «ξεμπλοκάρουν» χρήματα από την ΕΕΤΑΑ, δεν πρέπει να αναζητηθεί τρόπος, όπως συμβαίνει σε άλλους δήμους της χώρας, να πληρώνονται οι εργαζόμενοι στην ώρα τους;
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού αφορά περίπου πενήντα οικογένειες που βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση, λόγω αυτών των πολύμηνων καθυστερήσεων, στην καταβολή της μισθοδοσίας.
Το ζήτημα οφείλει να απασχολήσει σοβαρά σήμερα και το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, στην κατεύθυνση να βρεθεί μία λύση που θα ομαλοποιήσει τη ροή μισθοδοσίας αυτών των εργαζομένων, έτσι ώστε να μην επανέρχεται συνεχώς το ίδιο ζήτημα στην επιφάνεια.
 

1 σχόλιο

  • κεδητ
    κεδητ Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    σε λίγο θα δουλεύουμε εθελοντικά και θα μας αρέσει κιόλας! Φυσικά με προϊσταμένους στους οποίους η αμοιβή δεν αργεί ούτε ώρα!Δε ντρεπόμαστε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...