Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ΔΕΗ δεν έχει χρήματα να πληρώσει τις οφειλές της για το "λιγνιτόσημο"!

Η ΔΕΗ δεν έχει χρήματα να πληρώσει τις οφειλές της για το "λιγνιτόσημο"!
Στην Τρίπολη συνεδρίασε η Επιτροπή Παρακολούθησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου (Λιγνιτόσημου).
«Δυστυχώς με λίγα χρήματα προσπαθούμε να εντάξουμε κάποια έργα στο Λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης και να καλύψουμε ανάγκες, αφού, σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωση από τον κ.Γαλίτη της ΔΕΗ, δεν υπάρχει ενδεχόμενο, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του 2017, να πάρουμε τα οφειλόμενα της ΔΕΗ από το 2012.
Πλέον τελειώνουν τα χρήματα που διαθέτουμε και δεν υπάρχει δυνατότητα για ένταξη μεγάλων έργων.» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, εκτός από την ένταξη κάποιων έργων, ανακοινώθηκε η απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, σχετικά με το δρόμο Λύκαιο-Επικούρειος Απόλλωνας. «Μία απόφαση αρνητική λόγω παρεμβάσεων, που προκαλεί εντύπωση και φυσικά δεν πρόκειται να μείνει χωρίς αντιδράσεις και ενστάσεις από την πλευρά μας» υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης.
Μεταξύ των έργων- πάντα με τα λιγοστά χρήματα που έχουν απομείνει από το λιγνιτόσημο- εντάχθηκε και η μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος στο δρόμο Γούπατα-Άκοβο. Επιπλέον εντάχθηκε το τμήμα του δρόμου που θα ολοκληρώσει τη σύνδεση της Αρκαδίας με τη Μεσσηνία από το Τουρκολέκα-Κάστρο Ωριάς-Καλύβια και κάποια ακόμα έργα, μικρά αλλά σημαντικά για την περιοχή του Λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης.Φωτογραφία του Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...