Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Στόχος η 2η θέση στις επόμενες εκλογές" διαμήνυσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη από την Τρίπολη (vd)

"Στόχος η 2η θέση στις επόμενες εκλογές" διαμήνυσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη από την Τρίπολη (vd)
Στην Τρίπολη έγινε η πρώτη δημόσια εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μετά την είσοδο και του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου.
Στόχος ήταν να σταλεί το μήνυμα ότι η ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων μπορεί και πρέπει να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, είπε ο βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Μανιάτης.
Επίσης, άσκησε κριτική στον Τσίπρα για καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευθύνες των Κυβερνήσεων Καραμανλή, ενώ έκανε λόγο και για ακραίες απαιτήσεις των δανειστών.
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη διεκδικεί στις επόμενες εκλογές να είναι 2η θέση κι αυτός είναι ρεαλιστικός στόχος» είπε και μίλησε για την ανάγκη για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό.
Ο Τάκης Αναστόπουλος από τις Κινήσεις Πολιτών τονίζει ότι παντού στην Ελλάδα ζητά ενότητα, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιούνιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Ελενόπουλος από το ΚΙΔΗΣΟ, επισήμανε ότι είναι η ώρα οι πολίτες να πάρουν τη μοίρα τους στα χέρια τους. «Ο ρόλος μας είναι να κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις του τόπου, να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, με σχέδιο για έξοδο από την κρίση, με βιώσιμες θέσεις εργασίας».
Όσο για τις συνεργασίες, ο κ. Μανιάτης είπε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα κινηθεί αυτόνομα και το ερώτημα αυτό πρέπει να απευθυνθεί στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μητσοτάκη. Ενώ, μίλησε για την ανάγκη για Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...