Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δίκαιες αποζημιώσεις για τους αγρότες των Δολιανών ζητά ο Βλάσης

Δίκαιες αποζημιώσεις για τους αγρότες των Δολιανών ζητά ο Βλάσης
Νέα παρέμβαση από τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση για τις αποζημιώσεις από την καταστροφική κακοκαιρία της 25ης Ιουνίου 2016!


Ο ίδιος σημειώνει ότι: "Παρόλο που μέχρι τώρα έχω προχωρήσει σε σειρά παρεμβάσεων με ερωτήσεις στη Βουλή, επιτόπιες επισκέψεις και επιστολές προς όλους τους αρμόδιους φορείς σχετικά με την καταστροφική κακοκαιρία της 25ης Ιουνίου 2016, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει καταφέρει ακόμα να διευθετήσει όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Όπως καταγγέλλουν οι παραγωγοί-αγρότες των Δολιανών – παρά τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή στις καλλιέργειες και τα δέντρα τους – στα αποτελέσματα του ελέγχου των αρμόδιων κλιμακίων τα οποία τους κοινοποιήθηκαν, το ποσοστό της ζημιάς, η μέση παραγωγή ανά στρέμμα και ο αριθμός των δέντρων δεν συμβαδίζουν σε καμία περίπτωση με την πραγματικότητα. Επιπλέον, παρατηρούνται μεγάλες αποκλίσεις στο ποσοστό καταστροφής σε όμορα κτήματα.

Για το λόγο αυτό κατέθεσα ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ζητώντας τη δίκαιη αποζημίωση των αγροτών-παραγωγών στα Δολιανά, που είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται σχεδόν ολοκληρωτικά μετά τη σφοδρή κακοκαιρία της 25ης Ιουνίου 2016".

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Προερχόμενες προφανώς από τα εμψηφισμένα μνημόνια σας κ. βουλευτά (βεβαίως-βεβαίως).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...