Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίθεση από το ΠΑΜΕ στον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης

Επίθεση από το ΠΑΜΕ στον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης
 
Για άδικη και απαράδεκτη δίωξη του γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Αρκαδίας.
Ειδικότερα, αναφέρει: « Συνάδελφοι, το φθινόπωρο του 2013 και συγκεκριμένα στις 18 Οκτώβρη τα μουσικά σχολεία της χώρας οργάνωσαν σε Πανελλαδική κλίμακα κινητοποιήσεις για σοβαρά προβλήματα στο χώρο τους, όπως ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, σε αντικείμενα εκπαίδευσης – μουσικά όργανα και άλλα θέματα όπως  μεταφορά μαθητών, σίτιση  κ.α. Πολλές από αυτές τις  ελλείψεις είναι ζητούμενο και σήμερα.  Την ημέρα αυτή μετά από ομόφωνη απόφαση στη Γενική Συνέλευση των καθηγητών, η ΕΛΜΕ Αρκαδίας είχε προκηρύξει 3ωρη στάση εργασίας για συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην περιφερειακή κινητοποίηση των γονέων.
  Στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε Περιφερειακή κινητοποίηση με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και γονέων από όλη την Πελοπόννησο. Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης κος Μπιστόλας αν και συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, όχι μόνο δεν υλοποίησε την ομόφωνη απόφαση της ΕΛΜΕ (ήταν απεργοσπάστης) αλλά έκανε ακόμη ένα βήμα, εκβίαζε όσους μαθητές είχαν την πρόθεση να συμμετέχουν στην κινητοποίηση (π.χ. τους απειλούσε με αποβολή).
  Το σχολείο επισκέφτηκαν αντιπροσωπεία των συλλόγων γονέων από όλα τα υπόλοιπα Μουσικά σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, 15μελή μαθητών με επικεφαλή τον Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων των Μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων Ελλάδας. Ο διευθυντής του Μουσικού σχολείου στην αρχή δέχθηκε την αντιπροσωπεία και συζήτησαν μαζί του. Κάποια στιγμή βγήκε από την συνάντηση και έκανε τηλεφώνημα ποιος ξέρει πού; Στην συνέχεια επέστρεψε ως μαινόμενος «ταύρος» και επιτέθηκε εναντίον των παιδιών και των γονέων.
  Η κίνηση αυτή του Διευθυντή πέρα από απαράδεκτη δεν ήταν και η μοναδική. Δόθηκε συνέχεια με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος με μάρτυρα τον εαυτό του, στην οποία διώκεται ο Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων των Μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων Ελλάδας συνάδελφος Παναγιώτης Κουφαλάκος με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στο μουσικό Σχολείο!!!
   Η γραμματεία  Αρκαδίας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον απεργοσπάστη συνδικαλιστή Διευθυντή σε βάρος του εκπροσώπου χιλιάδων γονέων.
   Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας ο  Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου που δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο από το συνδικαλιστικό κίνημα. Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα του νομού να πάρουν αποφάσεις κατά αυτής της άδικης και απαράδεκτης δίωξης."

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...