Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Σφακιανάκης έρχεται στην Τρίπολη και θα μιλήσει για τους κινδύνους του διαδικτύου!

Ο Σφακιανάκης έρχεται στην Τρίπολη και θα μιλήσει για τους κινδύνους του διαδικτύου!
Ενημερωτική μερίδα που αφορά στη σωστή διαχείριση της σχέσης των παιδιών με το διαδίκτυο, οργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων  & Πρόληψης της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας « Ανέλιξη »  και τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών, που θα πραγματοποιηθεί στις 9/4/2017 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.
Πρόκειται για ένα επίκαιρο θέμα της εξάρτησης  των παιδιών και των εφήβων από το διαδίκτυο, το οποίο αφορά πρόληψη επικίνδυνων συμπεριφορών και στην προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας της νεολαίας μας.
Ο Δήμος Τρίπολης θα είναι αρωγός της προσπάθειας που καταβάλλει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Πρόληψης της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας           « Ανέλιξη »  και τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών» με τη συμμετοχή του στη διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας που αφορά στη διαχείριση της σχέσης των παιδιών με το διαδίκτυο ιδιαίτερα από αυτούς που ασχολούνται με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Σκοπός είναι η πληροφόρηση, η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση της ευρύτερης κοινότητας σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα κατά των εξαρτήσεων.
Κύριος ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...