Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής: «Να κόψει το κεφάλι της η digea να βλέπουν τα κανάλια όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης»!

Παυλής: «Να κόψει το κεφάλι της η digea να βλέπουν τα κανάλια όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης»!
Εξοργισμένος με την κατάσταση που επικρατεί σε κάποια χωριά του Δήμου Τρίπολης που δεν μπορούν να δουν τα κανάλια της Digea εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στο δημοτικό συμβούλιο.
Το θέμα άνοιξε ο Νίκος Τσιαμούλος που είπε: «Τα χωριά Μάναρη, Κάψια, Σημιάδες και Λουκά δεν βλέπουν τα κανάλια της digea. Είχαμε φέρει το θέμα πριν μήνες. Δεν μπορούν να βλέπουν κανάλια παρά μόνο την ΕΡΤ1.
Η δυνατότητα εγκατάστασης συμπληρωματικών νέων σταθμών κάλυψης είναι σε συνεργασία με το δήμο, λέει η απάντηση του υπουργείου στον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο.
Να επικοινωνήσουμε άμεσα με τον πάροχο του δικτύου για να βρεθεί λύση.»
Ο Δήμαρχος απάντησε ότι «πρέπει να καταστήσουμε για άλλη μία φορά ότι ο πάροχος, η digea. Ο Δήμος δεν μπορεί να εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία, διότι για πολλοστή φορά έγινε προσπάθεια στον επίτροπο για να δικαιολογηθεί μία αντίστοιχη δαπάνη. Ήταν ξεκάθαρη η απάντηση του επιτρόπου. Δεν πρόκειται ποτέ να εγκριθεί τέτοιο ένταλμα. Να κόψει το κεφάλι της η digea λοιπόν και να καλύψει το σήμα.
Με τη σειρά του ο Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι υπάρχει δυνατότητα βάσει νόμου να γίνει συνεργασία με το δήμο. «Καλά λέτε να πιέσουμε την digea αλλά οι δικοί μας κάτοικοι δεν βλέπουν κανάλια».
Ο Δημήτρης Παυλής ανάφερε ότι «εμείς θα συνεργαστούμε με τη digea αλλά όχι να πληρώσουμε. Στην αρχή ο πάροχος ζητούσε 8.000 και 10.000 και τώρα εκλιπαρεί με 2.500 ευρώ». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...