Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος: «Κάνετε γαργάρα 5.000.000 € οφειλές προς τη ΔΕΥΑΤ – Δεν θα αφήσουμε να ρίξετε την επιχείρηση στο βούρκο»

Τσιαμούλος: «Κάνετε γαργάρα 5.000.000 € οφειλές προς τη ΔΕΥΑΤ – Δεν θα αφήσουμε να ρίξετε την επιχείρηση στο βούρκο»
Απόσυρση του θέματος για το νέο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΤ ζήτησε εξ αρχής, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» , Νίκος Τσιαμούλος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε: «Θα είχαν λυθεί όλα τα θέματα αν είχατε αποσύρει το θέμα και είχαμε πάρει τις καταστάσεις των μετρητών ύδρευσης.
Στα έξοδα δεν αναλύεται από πού προκύπτουν. Ζητήσαμε αναλυτική κατάσταση.
Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να ψηφιστεί το θέμα και πάλι να μην εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη.
Φοβάμαι ότι τα έσοδα της ΔΕΥΑΤ δεν θα είναι αυτά που υπολογίζουν, αλλά ακόμα κι αν τα υπολογίζουν, είναι σίγουρο ότι θα τα εισπράξουν;
Έρχεται μία εισήγηση που δεν είναι ίδια όπως έλεγε ο κ. Παυλής. Φέρνει άλλη εισήγηση διότι ο Δήμαρχος δεν πρέπει να εξυπηρετεί μόνο τον εγωισμό του. Βλέπω κάτι καλύτερο, αλλά θα μπορούσε να είναι και πιο αναλυτική αυτή η δουλειά. Βλέπω όμως και κάτι άλλο, ότι η συγκεκριμένη μελέτη που δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη έκθεση ιδεών, αλλά δεν λάβατε υπόψη σας τις αποφάσεις του άρθρου 152 και της Αποκεντρωμένης που εξηγούσε γιατί δεν εγκρίθηκαν. Εί της ουσίας, δεν δίνετε απαντήσεις. Πάλι δεν θα μπορέσετε να εισπράξετε από τις τοπικές κοινότητες. Όλοι αυτοί οι υπολογισμοί είναι εικονικοί, είναι πλασματικοί. Εμείς ως παράταξη δεν θα αφήσουμε τη ΔΕΥΑΤ να την πάνε στο βούρκο. Εμείς θα είμαστε πάλι που θα ορθώσουμε το ανάστημα μας, διότι την οδηγείτε σε κλείσιμο.
Ζητώ άλλη μία φορά να αποσυρθεί το θέμα. Διαφορετικά δηλώνω ότι θα γίνει πάλι ένσταση, διότι οφείλουμε να προστατεύσουμε τους δημότες μας.
Μαζέψτε πρώτα τα 5.000.000 οφειλές από σχολεία και πρώην Δήμους που τα κάνετε γαργάρα και να φέρετε δωρεάν νερό στα χωριά για δύο χρόνια. Το ΔΑΚ έχει πληρώσει ποτέ νερό και για πόσα χρόνια; Τι συμφωνίες έχουν γίνει και δεν αναφέρετε τίποτα για τους πρώην καποδιστριακούς δήμους; Γιατί δεν τα διεκδικούμε;»

1 σχόλιο

  • ΒΡΥΣΗ
    ΒΡΥΣΗ Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Νικο μην ξυνεις πληγες και χαλας την πιατσα.Δεν βλεπειςολους τους υπολοιπους στην αντιπολιτευση που κανουν και αυτοι ΓΑΡΓΑΡΑ;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...