Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης για Βλάση και Οδυσσέα: «Δεν είμαστε το μακρύ χέρι των βουλευτών. Να σταματήσουν να κάνουν κριτική»! (vd)

Τατούλης για Βλάση και Οδυσσέα: «Δεν είμαστε το μακρύ χέρι των βουλευτών. Να σταματήσουν να κάνουν κριτική»! (vd)

Ο αποκλεισμός της Τρίπολης από πρόγραμμα του Δύο βουλευτές Αρκαδίας ζητούν δημοσίως εξηγήσεις για ΕΣΠΑ για έργα αστικών αναπλάσεων, προκάλεσε τις δημόσιες παρεμβάσεις δύο βουλευτών Αρκαδίας, (Βλάση και Κωνσταντινόπουλου) που ζητούσαν εξηγήσεις τόσο από το Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μετά από τις δημόσιες τοποθετήσεις των δύο βουλευτών, ήρθε η απάντηση χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου.

Πρώτη μίλησε η Ντίνα Νικολάκου που είπε: «Τα κριτήρια για τις βιώσιμες αστικές αναπλάσεις δεν τα έχουμε κάνει εμείς. Προϋπήρχαν από την προηγούμενη κυβέρνηση που υπηρέτησε ο συγκεκριμένο βουλευτής (σ.σ. εννοούσε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο) και δεν διαλέξαμε εμείς τις περιοχές αυτές. Η μελέτη που υπήρχε μας οδήγησε στις επιλογές στην πόλη της Καλαμάτας και στο δίπολο «Άργος – Ναύπλιο». Σε καμία περίπτωση, δεν μπορούσε να γίνει άλλη επιλογή.

Ειδικά, για την Τρίπολη, ο κ. Τατούλης δείχνει ιδιαίτερη μέριμνα και για τα σκουπίδια και για τους δρόμους (εισόδους).»

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης πήρε το λόγο είπε ότι «στο προηγούμενο ΕΣΠΑ η Περιφέρεια χρηματοδότησε όλα τα έργα αναπλάσεων στην πόλη της Τρίπολης. Θα πρέπει να καταλάβουν και κάτι άλλο οι κύριοι βουλευτές. Να σταματήσουν να κάνουν κριτική και να μάθουν τους κανόνες που πρέπει να κινούνται οι ίδιοι.
Να καταλάβουν ότι έχουν υποχρέωση να ενισχύουν την προσπάθεια της Περιφέρειας. Δεν είμαστε το μακρύ χέρι των κομμάτων, το μακρύ χέρι των βουλευτών, είμαστε η Δημοκρατική συγκρότηση της κοινωνίας στο επίπεδο των πολιτών κι αυτό θα πρέπει να το σέβονται απολύτως. Γιατί οι καιροί ου μενετοί».

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Από ποιον παίρνουν εντολές οι βουλευτές και ψηφίζουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Εμείς πάντως όταν ΔΕΝ τους δώσαμε τέτοια εντολή! Η εντολή ήταν να προστατεύουν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και ΟΧΙ τα συμφέροντα Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. και λοιπών αδηφάγων δυνάμεων.

  • ενας  Αρκάς
    ενας Αρκάς Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    καλά να πάθεις κ. Κωνσταντινοπουλε , και τα ακούς τωρα από τον Τατούλη. Στις εκλογές του 2014 δεν σου άρεσε ο Δέδες και το ψηφοδέλτιο του που ήταν αμιγές πασοκικό με εξαίρετα , αφθαρτα και κυρίως αξιοπρεπή στελέχη και πήγες και στηριξες τον Τατούλη. Τώαρα κατάμουτρα σε προσβάλει και σου λέει ότι ο ρόλος σου είναι μόνον εντός της Βουλής εκτός δεν πρέπει να μιλάς! αλλά και όταν μιλάς και εσύ και ο Βλάσης να πέρνεται πρώτα την αδεια του Πετράν και της Ντίνας! Εχει πλάκα τελικα η όλη υπόθεση !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...