Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παλλάντιο: Σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο προχωρά ο Δήμος Τρίπολης! (vd)

Παλλάντιο: Σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο προχωρά ο Δήμος Τρίπολης! (vd)
Επιθεώρηση από το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και τους Αντιδημάρχους Σ.Παπαδημητρίου και Ν. Γεωργανόπουλο- Τι είπε ο Πρόεδρος του Παλλαντίου Θ.Τζιούμης για το έργο αλλά και για τα φυτοφάρμακα
Ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο έχει ξεκινήσει ο Δήμος Τρίπολης με τις υπηρεσίες του Δήμου στην περιοχή του Παλλαντίου.
Το έργο αφορά στον καθαρισμό του ρέματος που ονομάζεται Βαλτετσόρεμα και καλύπτει τον κάμπο που εκτείνεται στα χωριά Παλλάντιο, Μάκρη, Θάνα, Εύανδρο και θα καλύψει τις ανάγκες τις περιοχές όσον αφορά την αντιπλημμυρική τους θωράκιση και προστασία.
Το έργο κρίνεται σημαντικό, αν λάβει κανείς υπόψη του τις καταστροφές που υπήρξαν και τις πλημμύρες που παρατηρήθηκαν στην περιοχή, το Καλοκαίρι του 2016 μετά την έντονη καταιγίδα και στην εν λόγω περιοχή.
Το έργο επιθεώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, μαζί με τους Αντιδημάρχους Σωτήρη Παπαδημητρίου και Νίκο Γεωργανόπουλο ενώ μαζί τους ήταν και ο Πρόεδρος του Παλλαντίου Θεόδωρος Τζιούμης.
Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι Αντιδήμαρχοι μαζί με τον Πρόεδρο του Παλλαντίου αναφέρθηκαν στην σημασία του έργου αλλά και στο γεγονός πως αυτό υλοποιείται με μηχανήματα του δήμου και επίσης τόνισαν πως τα έργα θα συνεχιστούν στην περιοχή μέχρι να ολοκληρωθούν, ενώ έχουν προγραμματιστεί και άλλα τέτοια έργα σε άλλες περιοχές του Δήμου.
Ο κ.Τζιούμης αναφέρθηκε και στο θέμα των κουτιών από τα φυτοφάρμακα που πετιούνται ανεξέλεγκτα και τόνισε πως αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί δημιουργείται πρόβλημα στο περιβάλλον.
Οι εργασίες είναι εκτεταμένες και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε δύο εβδομάδες περίπου ενώ, όπως ειπώθηκε έργο καθαρισμού στην περιοχή είχε να γίνει πάρα πολλά χρόνια.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις εργασίες και τις δηλώσεις που έγιναν.
Έργα αντιπλημμυρικά στο Παλλάντιο από το Δήμο Τρίπολης www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...