Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απάντησε ο Οδυσσέας: «Την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών έγραψε ο Τατούλης. Επιστρέφω τις ειρωνείες»

Απάντησε ο Οδυσσέας: «Την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών έγραψε ο Τατούλης. Επιστρέφω τις ειρωνείες»

Μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι αντιπεριφερειάρχες (Νικολάκου και Γιαννακούρας) στον βουλευτή Αρκαδίας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, προχώρησε γραπτή δήλωση, «σχετικά με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη διά στόματος των Αντιπεριφερειαρχών κ. Ευάγγελου Γιαννακούρα και κας Κωνσταντίνας Νικολάκου: «Το θέμα του αποκλεισμού της Τρίπολης από τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης του Ε.Π. Πελοποννήσου 2014-2020 δημιούργησε αναστάτωση και απογοήτευση στην τοπική κοινωνία, στους φορείς και στους πολίτες της Τρίπολης.

Η Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που υπέβαλα στη Βουλή ζητώντας να κατατεθεί στο Κοινοβούλιο η μελέτη που καταρτίστηκε ώστε να επιλεγούν η Καλαμάτα και το Ναύπλιο-Άργος, καθώς και το σκεπτικό της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ε.Π. Πελοποννήσου, δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στην Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια είναι ελεύθερη να ενημερώσει τους πολίτες, έστω και εκ των υστέρων, δημοσιεύοντας τα πρακτικά και τις αιτιολογικές εκθέσεις των δικών της αποφάσεων. Ως Βουλευτής, ασκώ κοινοβουλευτικό έλεγχο στην Κυβέρνηση, και περιμένω να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα στη Βουλή των Ελλήνων.

Είμαι βέβαιος ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, αλλά και οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης θα ήθελαν να ενημερωθούν για μία τόσο σημαντική απόφαση που αφορά άμεσα στην καθημερινότητά τους και στην ποιότητα της ζωής τους και τις επηρεάζει καθοριστικά.

Κατά τα λοιπά, επιστρέφω στον/ην συγγραφέα του κειμένου τις ειρωνείες και τις λοιδορίες, που χαρακτηρίζουν τον εμπνευστή τους και μόνο.»

3 σχόλια

  • Μμμμμ
    Μμμμμ Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσεα χωστου τα του πετραν να τελειώνουμε με αυτη την οικογένεια....

  • Νικ.
    Νικ. Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 12:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει και τη γουρούνοπαρεα Μαιναλου στο πλευρό της?

  • ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
    ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΛΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΥΟΥΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΔΥΣΣΕΑ . ΜΆΘΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...