Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βομβαρδισμένο» από λακκούβες είναι τμήμα του δρόμου «Τρίπολης – Άστρους» (εικόνες)

«Βομβαρδισμένο» από λακκούβες είναι τμήμα του δρόμου «Τρίπολης – Άστρους» (εικόνες)
Το πρόβλημα με τις λακκούβες σε κομμάτι του δρόμου "Τρίπολης - Άστρους", μετά τον κόμβο Ελαιοχωρίου, τονίζει αναγνώστης με επιστολή του προς το "Καλημέρα Αρκαδία".
Ειδικότερα, γράφει... "«Κάθε μέρα κάνω τη διαδρομή Τρίπολη-Άστρος-Τρίπολη διότι εργάζομαι στο Άστρος. Από μικρός που ήμουν, σε αυτόν τον δρόμο όλο έργα γινόντουσαν. Αποκορύφωμα όλων αυτών η γέφυρα και τα τούνελ όπου κόπηκαν οι πολλές στροφές και έγινε πιο ασφαλής η διαδρομή. Από Άστρος προς Τρίπολη και μετά τον κόμβο του Ελαιοχωρίου επικρατεί ένα "βομβαρδισμένο" τοπίο από λακκούβες όσον αφορά τον δρόμο για 900 μέτρα περίπου (τα έχω μετρήσει με το κοντέρ του οχήματος). 
Συγκεκριμένα στον κόμβο του Ελαιοχωρίου όπου έγινε καινούργια ασφαλτόστρωση σταματά μετά απο λίγο στα όρια του κόμβου και συνεχίζει ο παλιός δρόμος όπου για 900 μέτρα από τις πολλές λακκούβες που έχουν ανοίξει αναγκάζονται οι οδηγοί να κάνουν ζίγκ ζάγκ στο αντίθετο ρεύμα για να τις αποφύγουν με κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα. Πόσο θα στοίχιζε να συνέχιζαν και να ρίχνανε καινούργια άσφαλτο και γι αυτά τα λίγα μέτρα;;;
Ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά;;; Μην ξεχνάτε ότι το εργοτάξιο της εταιρείας που έφτιαχνε το δρόμο αυτά τα χρόνια ήταν ακριβώς μπροστά στις πολλές λακκούβες(φαίνεται στις φώτο) και συνετέλεσε κι αυτό ώστε να γίνει χειρότερα ο δρόμος με τη συνεχή διέλευση βαρέων οχημάτων. Για 900 μέτρα αν συνέχιζαν ακόμα, ήταν πολύ εύκολο γι αυτούς με τα συνεργεία που είχαν εκείνη την στιγμή να ασφαλτόστρωναν και αυτό το κομμάτι. 
Υ.Γ. Ο δρόμος του ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΣΤΡΟΣ δεν τελειώνει ποτέ ή δεν θέλουν να τελειώσει ποτέ!!! Είναι σαν το γιοφύρι της Άρτας.
Σας ευχαριστώ πολύ 
Με εκτίμηση 
Δ.Α.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...