Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άλλαξε Διοικητής στην 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας (εικόνες)

Άλλαξε Διοικητής στην 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας (εικόνες)
Τελετή παράδοσης-παραλαβής στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης έγινε στην Τρίπολη.
Ο Χρήστος Γλυνός παρέδωσε τη διοίκηση, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην 124 ΠΒΕ την διοίκηση της μονάδας, στον Ανδρέα Μανωλάκη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας τονίζει ότι «για τον απερχόμενο Διοικητή οι ευχές μας είναι για υγεία, χαρά, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και να απολαύσει τη σύνταξή του (και όπως του είπα να αποκτήσει και ένα χόμπι αν δεν έχει ήδη) για να περνά όμορφα και βέβαια δεν θα χαθούμε, αφού για μένα είναι ένας ξεχωριστός φίλος και ένας άνθρωπος "χαμηλών τόνων" που έβαλε το δικό του λιθαράκι στην Διοίκηση της 124 ΠΒΕ.
Άλλωστε και το δώρο μου, το βιβλίο "Πελοπόννησος Άνωθεν" έχει σκοπό να γνωρίσει τις ομορφιές του τόπου μας και να τον επισκέπτεται, όσο πιο συχνά μπορεί.
Είναι ευτύχημα που η Τρίπολη έχει τρεις στρατιωτικούς σχηματισμούς ( Μεραρχία, 11ο Σύνταγμα Πεζικού και Αεροπορία) και θα πρέπει να είμαστε πάντα δίπλα τους και φυσικά με κανένα τρόπο (γιατί ακούγονται πολλά τελευταία) δεν πρέπει να σταματήσουν να λειτουργούν για το καλό της περιοχής μας. Τα στρατόπεδά μας τα αγαπάμε και προσφέρουν από πολλές απόψεις στον τόπο.
Εμείς σύντομα θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου της κατασκευής των πεζοδρομίων προς την Αεροπορία, ένα έργο που θα καλλωπίσει την περιοχή και θα δώσει την δυνατότητα της ασφαλούς μετακίνησης των πεζών και όπως είπα στον νέο Διοικητή επί των ημερών του θα δει το έργο να γίνεται πραγματικότητα.»
Παρόντες στην τελετή ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, ο Γιάννης Σταματάκος από την Περιφέρεια και άλλοι.Φωτογραφία του Βαγγέλης Γιαννακούρας.Φωτογραφία του Βαγγέλης Γιαννακούρας.Φωτογραφία του Βαγγέλης Γιαννακούρας.Φωτογραφία του Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...