Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΕΔΗΤ: Έρχονται πληρωμές για εργαζομένους–«Είναι κερδοφόρα επιχείρηση και θα την στηρίξουμε οικονομικά» είπε ο Δήμαρχος!

ΚΕΔΗΤ: Έρχονται πληρωμές για εργαζομένους–«Είναι κερδοφόρα επιχείρηση και θα την στηρίξουμε οικονομικά» είπε ο Δήμαρχος!
Ο προϋπολογισμός της ΚΕΔΗΤ εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο (έστω και χωρίς την παρουσία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που είχαν αποχωρήσει, πλην Νικολάου) και το επόμενο βήμα είναι να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να μπορέσει επιτέλους να λειτουργήσει ομάδα η Επιχείρηση.
Για το μείζον ζήτημα των απλήρωτων εργαζομένων, αυτό που ειπώθηκε κάποια στιγμή, δια στόματος του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή, είναι ότι η διοίκηση της ΚΕΔΗΤ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε πληρωμές τις επόμενες μέρες για 2,3ή4 μισθούς, χωρίς να αποσαφηνιστεί τελικά πόσοι μισθοί θα πληρωθούν.
Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Δώρα Μπρακουμάτσου δεν ξεκαθάρισε πόσοι από τους έξι μισθούς θα πληρωθούν κι αυτό μέχρι να φανεί τις επόμενες μέρες.
Ένα άλλο σημείο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι τα λόγια του Δημάρχου που ουσιαστικά τόνισε πως η ΚΕΔΗΤ είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση και σε καμία περίπτωση έδειξε πρόθεση να τη στηρίξει και οικονομικά, όταν αποκτήσει εγκεκριμένο προϋπολογισμό.
«Πιστεύουμε ότι είναι κερδοφόρα επιχείρηση και δεν διατρέχει κίνδυνο, υπάρχουν ανοίγματα και θα κλείσουν όταν έρθει η ώρα και θα πληρώσουν αυτοί που οφείλουν. Αν αναλογεί και στο δήμο, θα δώσει το μερίδιο του.
Όταν εγκριθεί ο προϋπολογισμός, θα κάνουμε τροποποίηση προϋπολογισμού κα ο δήμος θα βάλει χρήματα και θα καλυφθούν τα ανοίγματα.
Πράγματι είναι κερδοφόρα η ΚΕΔΗΤ και με τη βοήθεια του Δήμου να τη στηρίξουμε.
Αν έφτασαν εφτά μήνες οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, η Πρόεδρος είναι έτοιμη να προχωρήσει σε πληρωμές 2-3-4 μηνών τις επόμενες μέρες» είπε.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...