Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τροπολογία για τις αστικές αναπλάσεις έφερε η παρέμβαση Οδυσσέα: Ο Χαρίτσης, οι Περιφερειάρχες και η κερδισμένη Καλαμάτα!

Τροπολογία για τις αστικές αναπλάσεις έφερε η παρέμβαση Οδυσσέα: Ο Χαρίτσης, οι Περιφερειάρχες και η κερδισμένη Καλαμάτα!
Ερωτηματικά για την ξαφνική τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα αλλάζει τις αρμοδιότητες για τις αστικές αναπλάσεις του ΕΣΠΑ έθεσε ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με τοποθέτησή του, σήμερα στο Κοινοβούλιο.
Να θυμίσουμε ότι προ ημερών είχε προχωρήσει σε μία ηχηρή δημόσια παρέμβαση για τον αποκλεισμό της Τρίπολης από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. «Τότε, με είχε μεμφθεί ο Περιφερειάρχης. Κανένα πρόβλημα» είπε και προχώρησε στην ουσία της παρέμβασής του.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης προχώρησε μία τροπολογία για τα έργα αυτά, λίγες μέρες μετά την παρέμβαση του για τις αστικές αναπλάσεις στην Πελοπόννησο.
Ουσιαστικά, ενώ αρχικά προβλεπόταν να γίνεται εισήγηση από την Περιφέρεια και να δίνεται η τελική έγκριση από τον κ. Χαρίτση, με την τροπολογία δίνεται η ευχέρεια στους περιφερειάρχες να λαμβάνουν εκείνοι τις τελικές αποφάσεις για τα έργα αστικών αναπλάσεων.
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Αρκαδίας ζήτησε να πάρουν θέση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τους άλλους νομούς και άφησε ξεκάθαρες αιχμές εναντίον του κ. Χαρίτση λέγοντας ότι στο πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων της Πελοποννήσου, ωφελημένη βγήκε η Καλαμάτα, περιοχή στην οποία ο κ. Χαρίτσης αναμένεται να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...