Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης του συλλόγου ΑμεΑ στηρίζει το Επιμελητήριο

Τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης του συλλόγου ΑμεΑ στηρίζει το Επιμελητήριο
Την στήριξη ζητούν με επιστολή, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στους Αρκάδες επαγγελματίες στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης που διοργανώνει ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας για τη Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόληση για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα Ραδιομαραθώνιο Αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, με στόχο την Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη.  Εκείνη την ημέρα θα συνεργαστούν τρία ( 3 ) ραδιόφωνα της Τρίπολης ( ΕΡΤ Τρίπολης, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 9.15 και Αρκαδία 9.38 ) προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον παραπάνω σκοπό.


Ως Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και ελπίζουμε να τύχει και της δικής σας στήριξης, στο βαθμό που ο καθένας μπορεί και θέλει. Διανύουμε δύσκολους καιρούς στο χώρο των επιχειρήσεων, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας και να βρίσκουμε τη δύναμη να στηρίζουμε και πρωτοβουλίες σαν και αυτή, προς όφελος όλης της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Με εκτίμηση,


Ιωάννης Μπουντρούκας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

                     ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

Με στόχο την Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα Ραδιομαραθώνιο Αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. Ο έρανος διεξάγεται μετά από χορήγηση άδειας με απόφαση της αρμόδιας Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Εκείνη την ημέρα θα συνεργαστούν τρία ( 3 ) ραδιόφωνα της Τρίπολης ( ΕΡΤ Τρίπολης, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 9.15 και Αρκαδία 9.38 ) προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον παραπάνω σκοπό.

Ο Ραδιομαραθώνιος θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Σημαντική είναι και η βοήθεια του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ το οποίο θα φιλοξενήσει το Ραδιομαραθώνιο στις εγκαταστάσεις του και θα προωθήσει με πολλούς τρόπους αυτή την προσπάθεια αναλαμβάνοντας τόσο το συντονισμό της εκδήλωσης όσο και μία σειρά πρωτοβουλιών για την καλύτερη επικοινωνία αλλά και το μεγαλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Τίτλος του Ραδιομαραθωνίου Αγάπης του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας θα είναι η φράση: "Ψυχή Θέλει" στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης από τα ερτζιανά κύματα όσο πιο μακριά γίνεται. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στο Ραδιομαραθώνιο της Μεγάλης Τετάρτης για να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πράξη το όνειρο για την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία στην Τρίπολη. Συντονιστείτε.

 

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας έμπρακτα μπορούν να στέλνουν sms τη λέξη ΠΑΙΔΙΑ στο 19454 από τις 10/04 έως 16/04 με χρέωση ανά sms 1,24€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ακόμη , θα λειτουργεί λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με ΑΡ. ΛΟΓ. : 478/004268-44  , IBAN : GR54 0110 4780 0000 4780 0426 844 γι αυτό το σκοπό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...