Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης για Τατούλη: «Δεν ξεχνάμε ότι έριξε τον Καραμανλή. Η ΝΔ τού έδωσε δεύτερη ευκαιρία και μάς πρόδωσε»!

Βλάσης για Τατούλη: «Δεν ξεχνάμε ότι έριξε τον Καραμανλή. Η ΝΔ τού έδωσε δεύτερη ευκαιρία και μάς πρόδωσε»!


Το υπαρκτό πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο αποτέλεσε την αφορμή για να κατατεθεί επίκαιρη επερώτηση του κόμματος της ΝΔ στη Βουλή. Μία επερώτηση την οποία συνυπογράφουν δέκα βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ αυτών και ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Οι υπογραφές κάτω από την επερώτηση έχουν προσδώσει μία βαρύνουσα σημασία στην ανάδειξη του Νο1 προβλήματος της Πελοποννήσου, παράλληλα όμως προσέδωσαν και σοβαρές πολιτικές διαστάσεις.

Μόνο τυχαία δεν είναι άλλωστε η αναφορά που έκανε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, στο δελτίο ειδήσεων του Best, στο παρελθόν του κ. Τατούλη, την περίοδο της Πρωθυπουργίας Καραμανλή.

«Το 2014 στηρίξαμε τον κ. Τατούλη για Περιφερειάρχη κι εγώ προσωπικά, αλλά μας πρόδωσε. Του δώσαμε μία δεύτερη ευκαιρία, διότι δεν ξεχνάμε ήταν εκείνος που έριξε τον τότε Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή. Ο κ. Τατούλης δεν είναι καν μέλος της ΝΔ. Πήγε το 2010 στο ΠΑΣΟΚ του κ. Παπανδρέου για να βγει περιφερειάρχης, ενώ το 2014 έλεγε ότι είναι ανεξάρτητος» είπε ο Κώστας Βλάσης.

Ουσιαστικά, ο Κώστας Βλάσης, με αυτή την αναφορά στο παρελθόν, «αγγίζει» το λεγόμενο «Καραμανλικό μπλοκ» που είναι πολύ ισχυρό στη ΝΔ.

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
  • η  ζωη  εδω  τελειωνει
    η ζωη εδω τελειωνει Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    τα Τατουλοπαπαγαλακια πιασανε δουλεια βλεπω ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ τι δεν καταλαβαινετε

  • Τριπολιτσιωτης
    Τριπολιτσιωτης Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 03:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν ο Τατουλης καλούσε με επιστολές τον Ραιχεμπαχ και τον Φουχτεν να κάνουν την Πελ/σο ΕΟΖ (Ελευθερη Οικονομική Ζώνη) δηλαδη μπανανία, η ΝΔ του Σαμαρα και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζελου μαζι με τον Γιωργακη τον στηρίζατε. Τωρα γιατι κανετε ανταρτοπολεμο;;; Μιλήστε ξεκαθαρα και για την Ευη της ΝΔ. Σήμερα.

  • Πάνος Παπαδόπουλος
    Πάνος Παπαδόπουλος Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Υποστηρίζει κάτι τέτοιο ένας οπαδός του ΠΑΣΟΚ που εντάχθηκε ως στέλεχος στην Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά, ενός πολιτικού που παρέδωσε τη χώρα στον Ανδρέα Παπανδρέου και το Σημίτη το 1993, ρίχνοντας την κυβέρνηση της ΝΔ, και ως μοιραίος πρωθυπουργός παρέδωσε τη χώρα στο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 με την περίφημη στρατηγική του για αριστερή παρένθεση... τι λέτε ρε παιδιά ο Βλάσης είναι ο νεοδημοκράτης που καταγγέλει το Τατούλη και υπογράφει τις καταγγελίες του ο Αντώνης Σαμαράς; Σηκωθήκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι δηλαδή...

  • anonymoys
    anonymoys Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    κ. βουλευτά ψήφισε μνημόνια εσύ και μην ...... σε νοιάζει! θα πάρεις στις επόμενες εκλογές ..... ξέρεις εσύ!

  • MALCOLMX
    MALCOLMX Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και η ΠΟΛΑΝ είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...