Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεβέντης από την Αρκαδία: "Και να γίνει Κυβέρνηση ο Μητσοτάκης, θα πέσει σε τρεις μήνες"! (vd)

Λεβέντης από την Αρκαδία: "Και να γίνει Κυβέρνηση ο Μητσοτάκης, θα πέσει σε τρεις μήνες"! (vd)
Για άλλη μία χρονιά ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έδωσε το «παρών» στις επετειακές εκδηλώσεις για την ανασυγκρότηση του πρώτου Ελληνικού Στρατοπέδου από τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ο κ. Λεβέντης, που έχει καταγωγή από το Κορακοβούνι Κυνουρίας, τόνισε την αναγκαιότητα για οικουμενική Κυβέρνηση, προκειμένου να υπάρξει ενότητα και να μπορέσουμε κάποια στιγμή να απεγκλωβιστούμε από τα μνημόνια. «Όλοι κοιτάζουν τα μαγαζιά τους, τα κόμματά τους και δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα» λέει και ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν θέλει καμία θέση σε μία οικουμενική κυβέρνηση.

«Ο κ. Μητσοτάκης και να πάρει την Κυβέρνηση θα καταρρεύσει σε τρεις μήνες, γιατί όλη μέρα η Αθήνα θα είναι στους δρόμους, θα έχει τις απεργίες όλες εναντίον του. Ο Τσίρπας είναι ι πονηρός, τον κρατούν Πρωθυπουργό οι ξένοι, διότι κρατά τον συνδικαλισμό αιχμάλωτο» λέει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Για τον Σώρρα, είπε ότι «είναι η χαζομάρα του Ελληνικού λαού, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι χρεωμένοι, αλλά όταν ένας άφραγκος πείθει ότι έχει 600 δις ευρώ, φανταστείτε τι αφελείς υπάρχουν …»

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...