Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μία πρωτότυπη φιλανθρωπική γιορτή για τετράποδα οργάνωσε η Μαρία Κακώνη από την Τρίπολη!

Μία πρωτότυπη φιλανθρωπική γιορτή για τετράποδα οργάνωσε η Μαρία Κακώνη από την Τρίπολη!

Μια πρωτότυπη πασχαλινή Τετραποδογιορτή διοργανώθηκε σήμερα 2/4/17 το πρωί στο πάρκο Φλοίσβου με φιλανθρωπικό και φιλοζωικό χαρακτήρα.

Η Μαρία Κακώνη με καταγωγή απο την Τριπολη επικεφαλής της διοργάνωσης και ιδρύτρια της ομάδας Μαλτεζ Μαριος πρόεδρος φιλόζωων ιδιοκτητών και φίλων ράτσας μαλτεζ και όχι μόνο.

Τα μέλη της ομάδας είναι περίπου 2600 απο Ελλάδα και εξωτερικό το παρών έδωσαν τα 250!!! Οι φιλόζωοι φιλοι προσέφεραν προϊόντα για το δεκατιανό γεύμα των κοριτσιών ηλικίας 6-16ετων που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά καθώς κ τροφές κ φάρμακα για την φιλοζωική Αδέσποτη Ελπίδα !Η Μαρία Κακώνη κ ο Μάριος της έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια η οποία ειχε επιτυχές αποτέλεσμα.Οι φιλόζωοι ιδιοκτήτες της ομάδας του Μάριου κ της Μαρίας κατάφεραν μεσα απο τις συναντήσεις τους να προσφέρουν έμπρακτα το πολυτιμότερο αγαθό την αγάπη!

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους για αυτήν την φιλανθρωπική και φιλοζωική τους προσπάθεια και προσφορά,

1 σχόλιο

  • Μαρία
    Μαρία Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε φιλάνθρωπο και φιλόζωο ,πρόκειται για ευαίσθητους ανθρώπους που τρέχουν στην κάθε ανάγκη ,εδώ φαίνεται ολοκάθαρα ,μπράβο πατριώτισσα να είσαι πάντα άξια για το καλό

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...