Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκεκριμένες προτάσεις από Τζιούμη για να «σταθεί στα πόδια της» οικονομικά η ΚΕΔΗΤ!

Συγκεκριμένες προτάσεις από Τζιούμη για να «σταθεί στα πόδια της» οικονομικά η ΚΕΔΗΤ!

Στην ειδική συνεδρίαση της ΚΕΔΗΤ, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης στην τοποθέτησή του, είπε: «Πρόκειται για σκάνδαλο στην ΚΕΔΗΤ που ξεκίνησε περίπου πριν από δύο χρόνια. Μέχρι σήμερα, είμαστε στο σκοτάδι, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, πολλά ακούμε αν λείπουν ή δεν λείπουν χρήματα να τα έχουν ή δεν τα έχουν πάρει. Τίποτα δεν εχει απαντηθεί ξεκάθαρα. Εδώ, είναι σφής η ευθύνη της διοίκησης της ΚΕΔΗΤ και της διοίκησης του Δήμου. Έγινε και προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Δημοσιεύθηκε ότι έγινε αναλήψεις μετρητών από το λογαριασμό της ΚΕΔΗΤ κάτι που απαγοερευτια , για επιταγές και εντάλματα που είχαν εξοφληθεί κι άλλες πιθανές παρανομίες που επισύρουν ποινικά αδικήματα για αυτούς που τα διέπραξαν.

Όλοι έχουμε ένα ebanking και βλέπουμε κάθε στιγμή την κίνηση του λογαριασμού μας. Δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολο την ίδια μέρα να κάνει από τότε η διοίκηση μιά εκτύπωση όλων των λογαριασμών και να δούμε αν έχει γίνει ανάληψη μετρητών κάτι που δεν έγινε ποτέ με διάφορε δικαιολογίες.

Φτάσαμε να τοποθετηθούν ορκωτοί λογιστές που ποτέ δεν έκαναν τίποτα γιατί ποτέ δεν υπόγραψαν σύμβαση.

Έχει πάει το θέμα στον Εισαγγελέα, έχουν μπει οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και κάνουν έλεγχο, αυτό οτι θέμα έχει πάρει το δρόμο του. Σύντομα θα βγει το πόρισμα και ακολούθως θα αναλάβει ο Εισαγγελέας.

Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, θα μπορούσε να έχει αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια πολύ σύντομα.

Η Επιχείρηση οδηγείται σε σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να στοιχίσει ακόμα και τη λειτουργία της.

Αυτή τη στιγμή η ΚΕΔΗΤ είναι σε δεινή οικονομική θέση διότι όλοι γνωρίζουμε ότι έχει απίστευτα ρέη, έχει να πληρώσει προμηθευτές πάνω από ένα χρόνο, που είναι συμπολίτες μας, χρωστάει πάνω από 200.000 ευρώ το ΙΚΑ, ΔΕΗ έχει να πληρώσει μεγάλο διάστημα. , έχει να πληρωθεί υπαλλήλους από το Σεπτέμβριο στους παιδικούς σταθμούς και από τον Οκτώβριο στο Βοήθεια στο Σπίτι.

Έχουμε παιδικούς σταθμούς που δεν έχουν πληρότητα 100%, που έχουν προβλήματα με τη θέρμανση, μία δραματική κατάσταση.

Η λειτουργία της ΚΕΔΗΤ πρέπει να εξασφαλιστεί 1000%, πρέπει να κόψουμε το λαιμό μας, για ένα λόγο κυρίως. Διότι προσφέρει σημαντικό έργο σε κοινωνικές δομές του δήμου και αυτό το έργο δεν πρέπει να στερηθούν οι πολίτες.

Να δούμε πως μπορούμε να μειώσουμε δαπάνες, να κάνουμε συμπτύξεις παιδικών σταθμών χωρίς απολύσεις, να μπει σε νέα προγράμματα η ΚΕΔΗΤ, πώς να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα των σταθμών μας, να λειτουργήσουμε ένα κυλικείο στα σπήλαια Κάψια και πολλά άλλα.

Πρώτα να απονεμηθούν ευθύνες για να προχωρήσουμε υγιώς».

Στη δευτερολογία του, είπε ότι «ήταν φιλότιμη προσπάθεια από τον κ .Δήμαρχο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλά έπεσε σε πολλές αντιφάσεις για το 2015. Έλεγε ότι δεν έδιναν οι υπάλληλοι τα στοιχεία ενώ σήμερα οι υπάλληλοι έδωσαν τα πάντα. Γιατί δεν παίρναμε τα στοιχεία το 2015; Ακούσαμε για πρώτη φορά ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, την ποινική θα την αναλάβουν οι άλλοι.

Επιβεβαιωνόμαστε πλήρως για τη δραματική κατάσταση που βρίσκεται η Επιχείρηση. Να λειτουργήσουμε την επιχείρηση για να αυξήσουμε τα παιδιά, αν γίνει κι άλλη μείωση δαπανών, κυλικείο στο Κάψια, νέα προγράμματα για να αυξήσουμε τα έσοδα μας. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, δεν έχει χαθεί, αλλά πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια.

Η επιχείρηση πρέπει να καθαρίσει από σκελετούς και βαρίδια από το παρελθόν.»

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά μόνο κλείστε κανένα παράθυρο μην τυχόν από το πολύ ρεύμα πλευριτώσει ο γιατρός.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά είδατε το ρεύμα του Τζιούμη και έχετε παλαβώσει.Σας καταλαβαίνω. Βρήκατε τώρα να πειτε για την εποχή Κοτσιάνη. Πρώτον να σας ενημερώσω ότι οι πολίτες έχουν κρίνει θετικά την περίοδο Κοτσιάνη,σε σχέση βέβαια με Σμυρνιώτη και Παυλή. Δεύτερον ο Τζιούμης πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ήταν δεν ασκούσε διοίκηση,άρα να προσπαθείτε να του προσάψετε κάτι μόνο γέλια προκαλεί στον κόσμο και καταλαβαίνει γιατί ακριβώς το κάνετε

  • Μαρία
    Μαρία Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί επι Κοτσιάνη η επιχείρηση δούλευε στην εντέλεια
    Τι πρόβλημα είχε ;

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ σημερα τραβαμε οτι τραβαμε απο παρτη του και απο την παρεα του ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ. Τον λουζομαστε ολοι τον Παυλη και την παρεα του απο τον Τζιουμη. Θα πρεπει να ειμαστε σαν την Κυπρο δηλαδη να ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ κύριε τζιούμη μη μιλάς έχεις ασκήσει διοίκηση επί κοτσιάνη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...