Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: «Να δούμε τι θα κάνουμε για να σώσουμε την ΚΕΔΗΤ»

Σμυρνιώτης: «Να δούμε τι θα κάνουμε για να σώσουμε την ΚΕΔΗΤ»
Στην ειδική συνεδρίαση της ΚΕΔΗΤ, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιάννης Σμυρνιώτης έκανε λόγο για μία μελανή μέρα και έκανε μία σύντομη αναδρομικά στα τεκταινόμενα της ΚΕΔΗΤ.
«Τι κάνουμε σήμερα. Το τι θα γίνει θα το βρει η Δικαιοσύνη. Πολύ φοβάμαι ότι όταν τελειώσουν αυτά, θα το πάθουμε σαν το Χότζα με τον γάιδαρο. όταν το μάθαμε να μην τρώει, εκείνο ψόφησε.
Να δούμε τι θα κάνουμε για να σώσουμε την επιχείρηση. Ήδη, μία δομή τους έπαψε να λειτουργεί. Να σταματήσει ο εμπαιγμός. Αυτή τη στιγμή κινδυνεύει να κλείσει η επιχείρηση.
Θεωρώ ότι και η τελευταία δυνατότητα που είχαμε με τη χρηματοδότηση από την ΕΕΤΑΑ, παρακολουθώντας και τη Διαύγεια της ΚΕΔΗΤ που ουσιαστικά έχει σταματήσει».
Στη δευτερολογία του, είπε ότι «φιλότιμη η προσπάθεια του κ. Παυλή, είναι 70.000 στον αέρα και δικαιωθήκαμε. Πρέπει να ξαναδουλέψει η επιχείρηση. Έχει σχεδόν σταματήσει η Διαύγεια. Είχαμε συνεργάτες και για αυτό την πήραμε από μείον και τη φέραμε στα ίσια. Τη διοίκηση την όρισε αυτός, ή δείχνει ανικανότητα ή συνενοχή. Προτείνω ορκωτοί αύριο το πρωί ή μία επιτροπή να δούμε τι γίνεται και να λειτουργήσει η επιχείρηση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...