Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ΝΔ κρίνει θετικά την επερώτηση των βουλευτών για τα σκουπίδια – Κικίλιας: «Ο κ. Τατούλης δεν είναι μέλος του κόμματος»! (vd)

Η ΝΔ κρίνει θετικά την επερώτηση των βουλευτών για τα σκουπίδια – Κικίλιας: «Ο κ. Τατούλης δεν είναι μέλος του κόμματος»! (vd)
Η πρόσφατη επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ για το πρόβλημα με τη διαχείριση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που έχει προκαλέσει πολιτικό … σεισμό, αποτέλεσε θέμα ερώτησης προς τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ο κ. Κικίλιας ρωτήθηκε για το αν υπάρχει θέμα στη ΝΔ με τον κ. Τατούλη, από τη στιγμή που η επίκαιρη αυτή επερώτηση έβαζε στο στόχαστρο τον Περιφερειάρχη, ενώ επιπλέον σε πρόσφατη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με Περιφερειάρχες απουσίαζε ο κ. Τατούλης.
Η απάντηση του Βασίλη Κικίλια ήταν η εξής: «Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ο κ. Τατούλης δεν είναι μέλος της ΝΔ και επίσης η ΝΔ αξιολογεί, με πολύ θετικό τρόπο, τις προτάσεις, τις θέσεις και τις παρεμβάσεις των βουλευτών της από την Πελοπόννησο.»
Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο, ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος είναι η «φωνή» του Κυριάκου Μητσοτάκη για το κόμμα της ΝΔ, στήριξε ευθέως την απόφαση των βουλευτών να καταθέσουν την επερώτηση, ενώ υπογράμμισε ότι ο νυν Περιφερειάρχης δεν είναι μέλος του κόμματος.
 
Δείτε το βίντεο από το 14.50 και μετά. 

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ..................... είπε το ορφανό του Σαμαρά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Βασιλάκη ούτε γραμμένα δεν μπορείς να τα διαβάσεις!

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πέτρος είναι στη ΝΔ πολύ πριν κάτι άλλους όψιμους νοεοδημοκράτες που έχουν έρθει από δω και από κει. Τουλάχιστον οι όψιμοι αυτοί να μην μιλάνε για παρείσακτους γιατί αυτοί είδαν φως στη ΝΔ και μπήκαν να φωτιστούν μιας και είναι ετερόφωτοι...... αυτά κυρίες και κύριοι!

  • ΑΡΚΑΣ   Νεοδημοκρατης
    ΑΡΚΑΣ Νεοδημοκρατης Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη μου πεις " αντε γειά" ότι και η γεφυρα της Τσακώνας είναι έργο του Τατούλη γιατί θα κάνω τούμπες . Η γέφυρα της Τσακώνας χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ και δεν έβαλε ούτε 1 ευρώ ο Πέτρος. Απλά μόλις ολοκληρώθηκε πήγε να φωτογραφηθεί πάνω στη Γέφυρα και ως συνήθως να οικειοποιηθεί έργο άλλων, εν προκειμένω της Κυβέρνησης ! Ας αφήστε λοιπ΄ον τα παραμύθια ! Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα θα σου θυμίσω ότι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή έπεσε από χωσιά από προδοσία πως να σου το δώσω να καταλάβεις ! Εάν δεν τον έριχνε ο Τατούλης σήμερα ποιος ξέρει μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και οι εξελίξεις! Γιαυτό ο αθένας ας ακολουθήσει το δρόμο του και ο Πέτρος άλλωστε γέρασε και δεν μπορεί να δώσει τίποτα άλλο. " Κυβέρνησε" την Πελοπόννησο με αυταρχικό τρόπο , κούρασε τον κόσμο, έταξε , παραμύθιασε, πούλησε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και τώρα ητημένος απέρχεται. μόνον τα ψέματα που είπε στους Αρκάδες φτάνουν για να φανεί η ανυπαρξία του . Μας έταξε αεροδρόμιο στην Τρίπολη ενώ ήξερε οτι δεν γίνεται. Πολύ ψεμα, πολλή κοροιδια. Κουραστήκαμε πια με όλους τους αχρηστους.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΠΕΡΦΕΡΙΑΡΧΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο κ.ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΡΕ 60%.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ.

  • Αντε γεια
    Αντε γεια Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι παρεισακτοι ειναι αυτοι που εριξαν τη κυβερνηση Μητσοτακη και προδωσαν τον Εβερτ με την εκλογη ΠτΔ..Προδοτες ειναι αυτοι που αθετησαν τις υποσχεσεις τους απεναντι στους πολιτες που τους εξελεξαν στη διακυβερνηση του τοπου και η ανταμοιβη τους ηταν ο Ρουσοπουλος,Ο Βουλγαρακης , ο Τσιτουριδης και ο Εφραιμ. Προδοτες ειναι αυτοι που ως εντεταλμενοι υπαλληλοι επιχειρηματικων κυκλων πολιτευονται για να την εξυπηρετηση των συμφεροντων.Η Νεα Πελοποννησος ηρθες απο το μελλον και ειναι το απαυγασμα των προσπαθειων για την κατισχυση αποτελεσματικης πολιτικης σε μια περιφερεια απο οπου ευτυχησε να δωσει Πρωθυπουργο. Αν δειτε το ενδιαφερον του Αντωνη για τον τοπο του ας επισκεφθειτε την Πυλο νωρις τα ξημερωματα να δειτε πως μυριζει η ανυπαρκτη αποχετευση και να καθισετε απο το Ζευγολατιο και να κοιταξετε τη γεφυρα στη Τσακωνα γιατι το εργο το εσωσε και ολοκληρωθηκε με προσωπικες προσπαθειες του Περιφερειαρχη και ενωθηκε μετα απο δεκαετιες η Καλαματα,Μεσσηνια με την Πρωτευουσα..Απο 27 χρονων Βουλευτης και τι εκανε;

  • ΑΡΚΑΣ   Νεοδημοκράτης
    ΑΡΚΑΣ Νεοδημοκράτης Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε να τελειώνουμε με τους παρείσακτους κάθε φορά ! Τι πιο ξεκάθαρη θέση από αυτή. Δεν ανήκει στη ΝΔ ο Τατούλης και η ΝΔ δεν θα τον χρεωθεί ούτε θα τον πιστωθεί. Χρόνια τώρα βαδίζει τον δικό του μοναχικό δρόμο και εμείς οι Νεοδημοκράτες δεν συναινέσαμε ποτέ για να εξαληφθεί από την ιστορία της παράταξης η συμπεριφορά του απέναντι στον Κ΄ωστα Καραμανλή το 2008. Είναι εκτός κόματος όσες προσπάθειες και αν κάνει να εξαγνισθεί. Τωρα ερωτοτροπεί με τον Συριζα όπως το 10 με το πασοκ. Δεν ανληκει σε εμας τελεία και παύλα. και επίσης στηρίζουμε τις απόψεις των βουλευτών μας και θα έπρεπε να το κάνουν επίσης αυτό και οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και να μην υπογράφουν άκριτα ότι τους πλασάρουν. Η λέξη εκτροπή δεν είναι απλά κακόηχη αλλά και αντιδεοντολογική και προδοτική και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...