Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πτολεμαΐδα - Εργαζόμενοι και από την Αρκαδία στο συλλαλητήριο ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

Πτολεμαΐδα - Εργαζόμενοι και από την Αρκαδία στο συλλαλητήριο ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

Ο Γραμματέας του ΠΣ της ΛΑ.Ε Παν.Λαφαζάνης, μαζί με τον υπεύθυνο του Τομέα Ενέργειας της ΠΓ της ΛΑ.Ε Θαν. Πετράκο και μεγάλο κλιμάκιο στελεχών της ΛΑ.Ε από όλη την Βόρεια Ελλάδα παρευρέθηκαν στο μεγαλειώδες και μαχητικόσυλλαλητήριο των εργαζομένων, των φορέων και των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας που διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με το iskra. Μαζί τους ήταν και εργαζόμενος της ΔΕΗ και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, από την Αρκαδία και στέλεχος της ΛΑ.Ε., Σαράντος Αλεξανδρής.

Στο συλλαλητήριο ανακοινώθηκε, ότι το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού θα γίνει μετά τις γιορτές του Πάσχα στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Ο Παν.Λαφαζάνης μιλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αμέσως μετά τη λήξη του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου τόνισε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας έστειλε σήμερα αποφασιστικό μήνυμα σε κυβέρνηση και τρόικα: ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΔΕΗΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Όσο κι αν η παραδομένη κυβέρνηση έχει διαβεβαιώσει τους τροϊκανούς, ότι θα ξεπουληθεί και θα διαλυθεί η ΔΕΗ, αυτό δεν θα γίνει πραγματικότητα. Οι εργαζόμενοι μαζί με όλον τον λαό με την ενότητα και τον αγώνα τους θα το αποτρέψουν. Η ΔΕΗ θα παραμείνει δημόσια και θα ανασυγκροτηθεί, γιατί αυτό είναι το συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ΛΑ.Ε είναι το μόνο κόμμα που από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα καταστροφικά σχέδια κυβέρνησης και τρόικας πρωτοστάτησε στον αγώνα να μην ξεπουληθεί η ΔΕΗ. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη, εμπνεόμενοι από τη μεγάλη δύναμη που μας έδωσε σήμερα ο λαός στην Πτολεμαΐδα».

λαφαζάνηςΚοζάνη 01Πτολεμαϊδα 09

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...