Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ραδιομαραθώνιος για να γίνει κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για ΑμεΑ (vd)

Ραδιομαραθώνιος για να γίνει κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για ΑμεΑ (vd)

“Θέλει ψυχή” είναι το κεντρικό σύνθημα του Ραδιομαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη σε συνεργασία τριών ραδιοφωνικών σταθμών της Τρίπολης (Δημοτική Ραδιοφωνία, Αρκαδία 9.38 και ΕΡΤ Τρίπολης), του Κέντρου Αποκατάσταση Παλλάδιον και του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας.

Σκοπός του Ραδιομαραθωνίου, στον οποίο μπορείτε να συμμετέχετε από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, στέλνοντας μήνυμα μέσω κινητού ή καταθέτοντας το ποσό που θέλετε σε λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για τον σκοπό αυτό στην Εθνική Τράπεζα, είναι να γίνει η αρχή για την ίδρυση Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία.

Ένα κέντρο που λείπει από την Τρίπολη και με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας ξεκινά η προσπάθεια για την υλοποίησή του.

Ο Ραδιομαραθώνιος αποτελεί το πρώτο βήμα και έπεται συνέχεια…

Για τον σκοπό αυτό δόθηκε συνέντευξη τύπου στο Παλλάδιον από τον Πρόεδρο της ΔΕΠΕ Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας Τάκη Παρασκευόπουλο, την υπεύθυνη του Κέντρου Αποκατάστασης Παλλάδιον Κατερίνα Καρνιαδάκη και τον εκπρόσωπο του Αρκαδία 9.38 Γιώργο Ηλιόπουλο, ενώ μήνυμα έστειλε ο παραολυμπιονίκης της Κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, που υποστηρίζει το Ραδιομαραθώνιο.

Ο ραδιομαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑ Παλλάδιον και αναμένεται στο χώρο να βρεθούν πολλοί προσκεκλημένοι που θα συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται.

Δείτε στο βίντεο τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου και το κάλεσμα που απηύθυναν οι διοργανωτές στον κόσμο για συμμετοχή στον Ραδιομαραθώνιο.

www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...