Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάτοικοι στη Νυμφασία καθάρισαν εθελοντικά το χωριό! (εικόνες)

Κάτοικοι στη Νυμφασία καθάρισαν εθελοντικά το χωριό! (εικόνες)
Μετά από πρωτοβουλία του τοπικού προέδρου της Νυμφασίας κ. Σπηλιώτη Παναγιώτη έγινε μεγάλη προσπάθεια συγκομιδής των απορριμάτων του χωριού. Ως γνωστών η περιοχή της Γορτυνίας βιώνει ένα μεγάλο πρόβλημα με τα απορρίματα και λόγο των γιορτινών ημερών έγινε μεγάλη προσπάθεια να καθαριστούν οι χώροι διαμονής και συγκέντρωσης των κατοίκων και επισκεπτών της Νυμφασίας.

Ο τοπικός πρόεδρος και η εθελοντική προσφορά κατοίκων και λοιπών οργάνων (Περιβαλλοντικού Συλλόγου Μαινάλου & Συλλόγου Αγία Τριάς) δεν περιορίστηκε μόνο στο δαιδαλώδης έργο της καθαριότητας με την βοήθεια γερανού (κ. Τσιόλη Άρη) αλλά συνέχισε και στην κοπή χόρτων, στο ασβέστωμα δέντρων και στο γενικότερο σουλούπωμα της πλατείας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που ανέλαβαν την πρωτοβουλία και ας ελπίσουμε το συντομότερο να αναλάβουν οι αρμόδιες πολιτικές υπηρεσίες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την ολοκληρωτική οργάνωση της τοπικής καθαριότητας με σεβασμό στην φύση  και στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.
















1 σχόλιο

  • Μαρία
    Μαρία Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    μπράβο τους ,αντι να γκρινιάζουν ,ανέλαβαν μόνοι τους το νοικοκύρεμα του χωριού τους και είναι σίγουρο ότι από δω και πέρα θα φροντίζουν για την διατήρηση της καθαριότητας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...