Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στα χωριά του Βαλτετσίου Τατούλης, Γιαννακούρας και Ντάνος! (vd)

Στα χωριά του Βαλτετσίου Τατούλης, Γιαννακούρας και Ντάνος! (vd)

Περιοδεία μαζί με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θεόδωρο Ντάνο έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου.

Συναντήθηκαν στη Δόριζα με Προέδρους των χωριών και συγκεκριμένα τους Προέδρους του Αθήναιου, της Ασέας (εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας), της Δάφνης-Μανιάτη, των Αραχαμιτών, της Δόριζας, του Βαλτετσίου, του Λιανού-Αμπελάκι, του Πάπαρι, των Καλτεζιών-Κουβέλια, του Μαυρόγιαννη και του Κερασταρίου και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα χωριά και να δουν από κοντά τις παρεμβάσεις και τα έργα που θέλουν οι Πρόεδροι.

Άκουσαν τα θέματα που τους έθεσαν, έκαναν έναν απολογισμό των έργων που έχουν γίνει ή βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.

"Στη συνάντηση τόνισα, τόσο εγώ όσο και ο Περιφερειάρχης πως σε δύσκολους καιρούς υλοποιούνται στο σύνολο της Αρκαδίας και φυσικά και στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου πολλά έργα και εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών στην καθημερινότητά τους αλλά και η δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών, που θα κρατήσουν τους νέους στον τόπο μας.

Η ύπαιθρος φθίνει και εμείς έχουμε βάλει στόχο να ανακόψουμε αυτήν την φθίνουσα πορεία και να αλλάξουμε, όσο μπορούμε, τον τόπο μας." είπε ο κ. Γιαννακούρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...