Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτροπή συγκροτήθηκε στον ΕΟΣ - Θα παρουσιάσει στοιχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις επιχορηγήσεις του Δήμου προς τον Σύλλογο

Επιτροπή συγκροτήθηκε στον ΕΟΣ  - Θα παρουσιάσει στοιχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις επιχορηγήσεις του Δήμου προς τον Σύλλογο

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τελευταία για τα οικονομικά του ΕΟΣ Τρίπολης. Το θέμα έχει συζητηθεί στη γενική συνέλευση του Συλλόγου, ενώ έγινε θέμα και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως παρουσίασε το Kalimera-arkadia.gr.

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι το βράδυ της Πέμπτης έγινε έκτακτη συνεδρίαση στα γραφεία του ΕΟΣ κι εκεί αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μία τριμελής επιτροπή η οποία θα εμφανιστεί ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για να παρουσιάσει συγκεκριμένα στοιχεία (αποδείξεις και παραστατικά) για το πώς χρησιμοποιήσει ο ΕΟΣ τα χρήματα που έχει λάβει από το Δήμου Τρίπολης (υπό τη μορφή επιχορηγήσεων).

Το όλο θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, κατά την οποία θα συζητηθεί το θέμα, δεν θα αργήσει να γίνει.

Η τριμελής επιτροπή του ΕΟΣ αποτελείται από τους Νίκο Παναγιωτόπουλο, Νίκο Γιαννούλη και Βάλια Παυλίτενα.
*Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο από το τλευεταιο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε εκτενής αναφορά στην υπόθεση αυτή. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...