Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφέρεια | Απορρίφθηκε η ένσταση του Δήμου Τρίπολης για το "κομμένο" έργο ύδρευσης από το ΕΣΠΑ

Περιφέρεια | Απορρίφθηκε η ένσταση του Δήμου Τρίπολης για το "κομμένο" έργο ύδρευσης από το ΕΣΠΑ
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2017, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, υπόγραψε απόφαση (ύστερα από εισήγηση του προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π Περιφέρειας Πελοποννήσου) την απόρριψη χρηματοδότησης για ένα μεγάλο έργο ύδρευσης που αφορούσε την αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων ύδρευσης σε 15 χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Η απόφαση της Περιφέρειας ανέφερε τότε ότι δεν υπήρξε τυπική πληρότητα του φακέλου και κάποια έγγραφα υποβλήθηκαν καθυστερημένα, με αποτέλεσμα το έργο να χαθεί.

Να θυμίσουμε ότι το έργο αφορούσε τους οικισμούς των τ.κ. Αρτεμισίου, Κάψια, Λουκά, Σημιάδων της δ.ε. Μαντινείας, Νεοχωρίου, Ζευγολατίου της δ.ε. Κορυθίου, και Αγ. Βασιλείου, Πελάγους της δ.ε. Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης καθώς και των τ.κ. Βλαχέρνας, Δάρα, Λίμνης, Ορχομενού, Παλαιόπυργου, Παναγίτσας, Χωτούσας της δ.ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης.

Σήμερα, Τρίτη (10/10/2017) αναρτήθηκε μία απόφαση στη Διαύγεια της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η απόφαση έχει την υπογραφή του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Αντώνη Ψαράκη.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι στις 22 Σεπτεμβρίου είχε κατατεθεί ένσταση του Δήμου Τρίπολης για την απόρριψη της χρηματοδότησης του έργου.
Στις 2 Οκτωβρίου συνεδρίασε η αρμόδια Επιτροπή και απέρριψε την ένσταση του Δήμου Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...