Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Live video | Δύο σπουδαία ονόματα της μουσικής έφερε το "7φθογγο" στην Τρίπολη!

Live video | Δύο σπουδαία ονόματα της μουσικής έφερε το "7φθογγο" στην Τρίπολη!
Το Μουσικό Κέντρο Εκμάθησης ''7φθογγο'', αυτό την Κυριακή, κλείνει τον κύκλο δωρεάν σεμιναρίων, με μοναδικές προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής που θα τιμήσουν την πόλη της Τρίπολης! 
Αυτή την ώρα, στο Τουριστικό, μετά από πρόσκληση του μουσικού κέντρου "7φθογγο", φιλοξενεί τον Νίκο Χατζόπουλο και τον Χρήστο Ζώτο.
Ο Ν. Χατζόπουλος είναι και το νέο μέλος του κέντρου εκμάθησης, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από τα υπέροχα μουσικά ακούσματα του βιολιού! 

Έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Στράτος Διονυσίου, ο Γιάννης Πάριος, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Χάρις Αλεξίου, ο Θάνος Μικρούτσικος, η Γλυκερία, ο Αντώνης Βαρδής και πολλοί άλλοι, αλλά έχει συνυπάρξει και με διεθνείς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, όπως η Milva, ο Yanni, ο Phill Collins, οι City, ο Al di Meola, κλπ. 

Έχει δώσει παραστάσεις, παίζοντας πάντα με τον χαρακτηριστικό τρόπο του, στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Λατινική Αμερική, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ισραήλ και σε διάφορα μέρη του κόσμου, από τα μεγαλύτερα θέατρα μέχρι τους πιο μοντέρνους μουσικούς χώρους. 
Θα είναι στο πρώτο μέρος του μουσικού σεμιναρίου, ως επικεφαλής για την σύγχρονη μουσική που θα συνοδεύεται από τα υπόλοιπα μέλοι του μουσικου κέντρου. Στο πιάνο θα τον συνοδεύουν ο Δημήτρης Πάντος, στο μπάσο ο Γιάννης Βουκλίζας, στα τύμπανα ο Σταύρος Αλεξόπουλος ,στα keybords ο Κώστας Αλεξόπουλος, στην ηλεκτrική κιθάρα ο Κώστας Μπουλούγαρης, στην κλασσική και ηλεκτροακουστική ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου και στο δεύτερο μέρος ο Νίκος Χατζόπουλος με τον επίσης ήδη μέλος του κέντρου εκμάθησης γνωστό μουσικό Χρήστο Ζώτο, θα παραρουσιάσουν σε βαθός την παραδοσιακή και λαϊκή μουσική της Ελλάδος.
 
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΤΟΣ

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...