Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Εκπροσώπων Πιστοποιημένων Μονοπατιών στη Γορτυνία!

Η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Εκπροσώπων Πιστοποιημένων Μονοπατιών στη Γορτυνία!
Η ΜΑΙΝΑΛΟΝ Κοιν.Σ.Επ. σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ σας προσκαλεί σε τριήμερο ταξίδια από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στην Δημητσάνα και την Βυτίνα Αρκαδίας, προκειμένου να παραστείτε στις εργασίες της 1ης  Πανελλήνιας Συνάντησης Μονοπατιών, αλλά και στην 3η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Εκπροσώπων Πιστοποιημένων Μονοπατιών LQT (Leading Quality Τrails), την οποία, φέτος, έχει την τιμή να φιλοξενεί το Menalon Τrail για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της Συνάντησης θα παραστούν ο Πρόεδρος της ERA (European Ramblers Association – Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπόρων*), Boris Micic από την Σερβία, o Αντιπρόεδρος της ΕRA, Armant Ducornet από την Γαλλία, η Τεχνική Υπεύθυνη της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πεζοπορίας καθώς και Υπεύθυνη Ελέγχου και Πιστοποίησης Μονοπατιών για όλη την Ευρώπη (LQT) Liane Jordan από την Γερμανία,  ο Υπεύθυνος Τουριστικής Ανάπτυξης Κάτω Ρήνου, Frederic Bieber από την Γαλλία, η Υπεύθυνη του «Escapardenne Eisleck Trail» και του «Escapardenne Lee Trail» Caroline Nockels από το Λουξεμβούργο, οι εκπρόσωποι του «Mullerthal Trail», Linda Salentin και Anette Peiter επίσης από το Λουξεμβούργο, καθώς και εκπρόσωποι του μονοπατιού «Zeugenbergrunde», Andreas Schettler και Andreas Schmidt από την Γερμανία.

Παράλληλα θα παρουσιαστούν από τους εκπροσώπους τους πιστοποιημένα, αλλά και μη πιστοποιημένα μονοπάτια από όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε από την Ήπειρο, την Ξάνθη, την Άνδρο, την Αμοργό, την Χίο, την Εύβοια.    

*H ERA εκπροσωπεί 55 ομοσπονδίες από 33 χώρες οι οποίες συνολικά έχουν 3 εκατομμύρια πεζοπόρους!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...