«Τρέχει» ο Δημόπουλος για να προλάβουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΤ

Σε μία μεγάλη προσπάθεια έχει επιδοθεί ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, Σπύρος Δημόπουλος, με στόχο να ξεπεραστούν όσα διαδικαστικά προβλήματα υπάρχουν και να μπορέσει να πληρώσει εντός του Νοεμβρίου τους απλήρωτους εργαζόμενους.
Αν όλα κυλήσουν θετικά, τότε οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν πιθανότατα δύο από τους τέσσερις απλήρωτους μισθούς και θα πάρουν μία οικονομική «ανάσα».
Να θυμίσουμε ότι εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας απέχει από τα καθήκοντά της η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, Δώρα Μπρακουμάτσου και πλέον – για τους επόμενους περίπου δύο μήνες- όλο το «βάρος» έχει πέσει στον Αντιπρόεδρο κ. Δημόπουλο ο οποίος δείχνει να ασχολείται πολύ σοβαρά προκειμένου να βρει λύσεις στο ζήτημα της πληρωμής των καθυστερούμενων μισθών.
8 σχόλια
-
Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 τελέσθη Θεία Λειτουργία στο Γηροκομείο Τριπόλεως παρεκκλήσι του ιδρύματος συμμετεχόντων των τροφίμων και των εργαζομένων και στις φωτός φαινεται μια χαρά η κ. Μπρακουμάτσου κ. Δημόπουλε.
-
ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ?
-
ΣΠΥΡAΚΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ.
-
Μήπως έρχονται εξελίξεις στην ΚΕΔΗΤ και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια μερικοι μερικοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Δημοπουλε αν δεις την Δωρα να επιστρεφει στην ΚΕΔΗΤ γραψε μας........
-
η κυρία Μπρακουμάτσυ απέχει από την ΚΕΔΗΤ αλλά δεν απέχει από πρόεδρος της Α/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης και φυσικά ούτε από το γηροκομείο ....... γιατί ΑΡΑΓΕ???????????????
-
Τιποτα δεν κάνουν γιατι ειναι άχρηστοι....
-
Οι υπάλληλοι τί κάνουν.???