Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για όλα μίλησε ο Αλέκος Κοτσιάνης στο Tv Super | «Γιατί να μην είναι υποψήφιος βουλευτής;» (vd)

Για όλα μίλησε ο Αλέκος Κοτσιάνης στο Tv Super | «Γιατί να μην είναι υποψήφιος βουλευτής;» (vd)

Για τις εκλογές και τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Αλέκος Κοτσιάνης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος σήμερα» του Θύμιου Κάππου στον τηλεοπτικό σταθμό Tv Super.
Ο κ. Κοτσιάνης είπε ότι αναγκαίος ένας ισχυρός κεντρώος πολιτικός χώρος που θα αναγκάσει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να υπάρξει ένα πενταετές πλάνο για να βγει η χώρα από την κρίση.
Για την κεντροαριστερά, είπε ότι «το συνέδριο θα είναι καθοριστικό για τη νέα μεταπολίτευση.» Στη συνέχεια τόνισε ότι «άλλο νέος κι άλλο διαφορετικός» και υπογράμμισε ότι αν ήταν στη θέση του κ. Ανδρουλάκη θα αποδεχόταν τη νίκη της Φώφης Γεννηματά και θα ζητούσε να μην γίνει δεύτερος γύρος.
«Καταλαβαίνω ο Παυλής να πηγαίνει στο Ποτάμι, στον ΣΥΡΙΖΑ, από εδώ από εκεί ως αυτοδιοικητικός, το έχω κάνει κι εγώ, χρειάζεται να ενώσεις, αλλά δεν μπορείς να πάρεις σε μία εσωκομματική διαδικασία στο δεδηλωμένο αντίπαλο σου. Εκπλήσσομαι για τον Γιάννη Μανιάτη που πήγε στον Περιφερειάρχη. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.» είπε σε άλλο σημείο.
Για το παιδί του, υπογράμμισε ότι είναι αδιόριστο και βρίσκεται στο εξωτερικό και για το λόγο αυτό ο ίδιος μπορεί να κάνει κριτική καθαρή για τα πολιτικά δρώμενα, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις θέσεις και τις γνωριμίες του για να «βολέψει» δικούς του ανθρώπους.
Όσο για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, είπε ότι το κεφάλαιο «Τοπική Αυτοδιοίκηση» έχει κλείσει για τον ίδιο. «Δεν έχω πει ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής. Ρωτάω όμως … γιατί να μην είμαι;»
«Εγώ ανήκω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου. Η γραμμή μας είναι να πάει ο κόσμος να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία. Δεν έχει έννοια να πω αν στηρίζω Γεννηματά και Ανδρουλάκη. Να ψηφίσει ο καθένας ότι θέλει. Το Συνέδριο θα καθορίσει αν ψηφίσαμε σωστά ή όχι» είπε για τον δεύτερο γύρο.
Για τις επόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και τη στάση που πρέπει να τηρήσει η κεντροαριστερά, ο κ. Κοτσιάνης ρωτήθηκε και είπε: «Εγώ τρελάθηκα τότε που το ΠΑΣΟΚ έδωσε χρίσμα στον Τατούλη. Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Επίσης, είδα τότε τον κ. Παυλή, αναπληρωτή βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, έλεγε ότι είτε δώσει είτε δεν δώσει χρίσμα το ΠΑΣΟΚ, εγώ θα κατέβω. Για αυτό καταλήξαμε εδώ. Αν θελήσει το κόμμα, να μετρήσει τις δυνάμεις του, πρέπει να το κάνει.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...