Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης σε Παυλή: «Μας έχετε φλομώσει στα ψέματα για την ΚΕΔΗΤ. Έχει διαπραχθεί ληστεία της Επιχείρησης»

Σμυρνιώτης σε Παυλή: «Μας έχετε φλομώσει στα ψέματα για την ΚΕΔΗΤ. Έχει διαπραχθεί ληστεία της Επιχείρησης»


Μεγάλη συζήτηση για τα τεκταινόμενα της ΚΕΔΗΤ έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, με τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη να ασκεί σκληρή κριτική μα σκληρούς χαρακτηρισμούς για τη δημοτική αρχή.
Αρχικά, τοποθετήθηκε και είπε ότι «αντιμετωπίζετε με αβάσταχτη ελαφρότητα αυτό το θέμα, όταν ερχόμαστε εδώ για κάποιο άτομο που θα μας πει η Πρόεδρος ποιο είναι. Πόσο γελοίοι μπορεί να είσαστε;
Εγώ σήμερα είμαι πιο πεπεισμένος ότι η μηνυτήρια αναφορά του 2015 για πιθανή τέλεση κακουργηματικών πράξεων έχει τελεστεί και έχει ονοματεπώνυμο. Αυτά θα τα βρει η Δικαιοσύνη.
Δεν μπορεί τε να εμπαίζετε ,εργαζόμενους, παιδιά και γονείς και ηλικιωμένους. Αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν κοινωνικό έργο. Θα έπρεπε να διατηρείτε ως κόρη οφθαλμού. Να μιλάμε σοβαρά σε ένα όργανο με sms σας λέω ότι είναι τουλάχιστον γελοίο και τραγικό και αφορά ανθρώπινες ζωές, σε μία δύσκολη κατάσταση που βιώνουν κι εσείς αγρόν ηγόραζε.
Συνεχίζετε να μας κοροϊδεύετε. Αναλάβετε επιτέλους την ευθύνη για να τελειώνει αυτή η τραγωδία και σεβαστείτε κάποιους ανθρώπους που προσφέρουν έργο και δεν ξέρουν πότε θα πληρωθούν.
Μακάρι να ισχύσουν αυτά που λέτε, αλλά εδώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη.
Αν κλείσετε την επιχείρηση, τις ποινικές ευθύνες, θα τις βρει η Δικαιοσύνη.»
Για να πει λίγο αργότερα, σε υψηλούς τόνους … «Πλήρωσε τους ανθρώπους και σταμάτα τα καραγκιοζιλίκια. Πρέπει να ντρέπεστε».
Σε δευτερολογία, ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε ότι «έχει διαπραχτεί ληστεία της επιχείρησης, ο κ. Παυλής προσπαθεί να το συγκαλύψει, δεν ξέρω αν είναι συνένοχος, αλλά είναι ηθικός αυτουργός, μας έχει φλομώσει τα ψέματα. Αν είσαστε αποφασισμένοι να την κλείσετε, θα λογοδοτήσετε πρώτα και μετά θα την κλείσετε.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...