Επιμελητήριο | Ανοίγουν οι κάλπες στην Τρίπολη - Όλοι οι υποψήφιοι!
Ο συνδυασμός «Ανοιχτό Επιμελητήριο» του Γιάννη Μπουτνούκα θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, οι οποίες διεξάγονται στις 8,9.10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.
Την Παρασκευή, έγινε η ψηφοφορία στη Μεγαλόπολη και το Σάββατο στο Άστρος.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα γίνει η εκλογική διαδικασία στην Τρίπολη, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη) και από ώρας 10 το πρωί έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες διακοπής και συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει το σύνολο των υποψηφίων του «Ανοιχτού Επιμελητηρίου» στα τμήματα Εμπορίου, Μεταποίησης, Τουρισμού και Υπηρεσιών.





View the embedded image gallery online at:
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/78097-epimelitirio-anoigoun-oi-kalpes-stin-tripoli-oloi-oi-ypopsifioi.html#sigProId95142baf6c
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/78097-epimelitirio-anoigoun-oi-kalpes-stin-tripoli-oloi-oi-ypopsifioi.html#sigProId95142baf6c






