Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βοσυνιώτειο | Δώδεκα μισθοί πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι – «Στόχος το 2019 να έχουμε ξεχρεώσει» λέει ο Σαμαρτζής

Βοσυνιώτειο | Δώδεκα μισθοί πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι – «Στόχος το 2019 να έχουμε ξεχρεώσει» λέει ο Σαμαρτζής

Σε σταδιακή αποπληρωμή των οφειλών του σε εργαζομένους (και όχι μόνο) προχωρά η διοίκηση του Βοσυνιωτείου Ιδρύματος, με απώτερο στόχο στις αρχές του 2019 να έχουν αποπληρωθεί τα χρέη.
Αυτά ανάφερε ο Πρόεδρος του Βοσυνιωτείου Γιώργος Σαμαρτζής, κατά την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2018.
Στην προσπάθεια να μπει σε μία κανονικότητα και σε μία καλή οικονομική ρότα το Βοσυνιώτειο, ο κ. Σαμαρτζής υπογράμμισε ότι συνέδραμαν τόσο ο Δήμος Τρίπολης (με την απόφαση να αλλάξει η άδεια του σταθμού και να αυξηθεί η χρηματοδότηση από την ΕΕΤΑΑ) και η Περιφέρεια (με τα χρήματα από τα προνοιακά επιδόματα).
Μάλιστα, με τα 160.000 ευρώ της Περιφέρειας (από τα προνοιακά επιδόματα), ο κ. Σαμαρτζής είπε ότι πληρώθηκαν δώδεκα μισθοί σε εργαζομένους, ενώ με τα 50.000 ευρώ που αναμένονται από τα Κρατικά Λαχεία, θα πληρωθούν άλλοι δύο μισθοί και έπεται συνέχεια.
Πρόκειται για μισθούς που οφείλονται από παλαιότερα σε εργαζομένους, μιας και η σημερινή διοίκηση πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της προς το προσωπικό.
Μετά από σχετική ερώτηση, ο Πρόεδρος του Βοσυνιωτείου ανάφερε ότι στόχος είναι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018 να έχουν εξοφληθεί όλες οι παλιές υποχρεώσεις προς τους εργαζομένους και να ξεκινήσει το 2019 χωρίς χρέη.
Ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε τελικά ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...