Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας για τον αποκλεισμό της Αρκαδίας από τις εκπτώσεις ρεύματος: «Η Κυβέρνηση μάς θεωρεί πολίτες β’ κατηγορίας» (vd)

Οδυσσέας για τον αποκλεισμό της Αρκαδίας από τις εκπτώσεις ρεύματος: «Η Κυβέρνηση μάς θεωρεί πολίτες β’ κατηγορίας» (vd)


Για μέγιστη αδικία εις βάρος της Αρκαδίας μίλησε από το βήμα της βουλής ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφορικά με τον αποκλεισμό της Αρκαδίας (πλην του δήμου Μεγαλόπολης) από τις εκπτώσεις στα τιμολόγια ρεύματος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ήταν ουσιαστικά ο μόνος που «σήκωσε» το θέμα και προσπάθησε να άρει την αδικία, καταθέτοντας μάλιστα τροπολογία που δεν έγινε αποδεκτή από την Κυβέρνηση.

Στο Κοινοβούλιο είπε: «Είναι παράδοξο ότι βάζετε όλη τη Δυτική Μακεδονία, αλλά στην Αρκαδία που πουλάτε τις δύο μονάδες, βάζετε στις εκπτώσεις μόνο το δήμο Μεγαλόπολης. Φοβερή δημοκρατία. Φοβερή δικαιοσύνη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον τους βουλευτές της Πελοποννήσου μην πω πως τους σκέπτεστε.

Οι πολίτες της Αρκαδίας είναι δεύτερης κατηγορίας για εσάς προφανώς. Θα κριθείτε πάρα πολύ αυστηρά κύριε υπουργέ. Και θα κριθούν πολύ αυστηρά και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές του.

Κάναμε μία τροπολογία για να μπει όλος ο νομός Αρκαδίας και οι όμοροι δήμοι. Να το αποδεχτείτε γιατί είναι δίκαιο. Δεν ζητάμε ρουσφέτι, σας ζητάμε Δικαιοσύνη.
Πουλάτε δύο μονάδες στη Μεγαλόπολη, καμία στη Κοζάνη.

Καλώ τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα να δώσουν μάχη, διότι είναι θέμα δικαιοσύνης».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...