Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόσφυγες στην Τρίπολη | Πόσοι θα έρθουν και που θα μείνουν!

Πρόσφυγες στην Τρίπολη | Πόσοι θα έρθουν και που θα μείνουν!
Μία τεράστια παραφιλολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από την απόφαση να φιλοξενηθούν πρόσφυγες σε διαμερίσματα της Τρίπολης. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για παράνομους μετανάστες, αλλά για πρόσφυγες από τη Συρία/
Το "Καλημέρα Αρκαδία" έχει το ρεπορτάζ.
Σε πρόγραμμα στέγασης προσφύγων της Ύπατης Αρμοστείας λοιπόν θα συμμετέχει ο Δήμος Τρίπολης. Το πρόγραμμα θα διαχειριστεί η εταιρεία Πάρνωνας Α.Ε.
Το θέμα συζητήθηκε και εγκρίθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης όπου αναφέρθηκε ότι θα νοικιαστούν 40 διαμερίσματα στην Τρίπολη και θα φιλοξενηθούν μέχρι 240 άτομα, που σημαίνει ότι σε κάθε διαμέρισμα θα φιλοξενούνται 4 ως 6 άτομα.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής κάλεσε όποιον έχει σπίτια προς ενοικίαση να το δηλώσουν για να μπουν σε αυτό το πρόγραμμα. Τα μισθώματα και τα κοινόχρηστα θα προκαταβάλλονται από την Ύπατη Αρμοστία.
Ο κ. Δήμαρχος εξήγησε ότι οι πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν θα είναι Σύριοι Χριστιανοί ορθόδοξοι και σε κάθε οικογένεια θα δίνονται προπληρωμένες κάρτες για να κάνουν τις αγορές και τα ψώνια τους στην τοπική αγορά.
Επιπλέον, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας υπογράμμισε ότι από τον Πάρνωνα θα γίνουν 17 προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού που σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν 17 νέες θέσεις εργασίας.
Παρών ψήφισαν οι παρατάξεις Σμυρνιώτη, Τζιούμη και Τσιαμούλου.

14 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΔΕΝ... ΡΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΨΥΧΗ;;
    ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑ
    ΟΧΙ ΧΑΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ISIS
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΡΕ ΓΙΔΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΤΣΑΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ;;;;
    ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΨΕΥΤΟΤΟΤΕΜ; ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΕΕ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΑΔΕΣ ΣΟΥ
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΡΚΕΛΟΤΣΟΛΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΣΙΠΡΟΤΡΟΛΛΑΚΙ Ή ΜΕΡΚΕΛΑΚΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΡΑΓΓΑ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΡΑΓΑ. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΡΦΩΣΟΥ ΠΑΛΙΟΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ
    ΟΥΣΤ ΓΕΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

  • ΔΗΜΟΤΗΣ
    ΔΗΜΟΤΗΣ Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 06:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας κοροϊδεύουν με το "θα έρθουν", τα ΛΥΚΟΦΑΓΩΜΑΤΑ!!!!! Ήδη έχουν φέρει λαθρομετανάστες στην πόλη. Δεν τους βλέπετε που τριγυρίζουν άσκοπα κατά ομάδες στους δρόμους και λιάζονται βγάζοντας φωτογραφίες στις πλατείες, πάντα με ένα κινητό στο αυτί?

  • ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
    ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΙΡΧΟΝΤΕ Η ΞΕΝΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΙΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΛΗΤΗΣΜΟ. Ρε σοβαρευτείτε λίγο τριπολιτσώται του καφέ και του τσιγάρου που δεν μονοιάζετε ούτε μεταξύ σας. Ενδιαφερθήκατε ξαφνικά για τον έλληνα άστεγο που φοβάστε μπας και σας ακουμπήσει και σας "λερώσει" τις υπόλοιπες μέρες. Λες και λίγοι είχατε συγγενείς μετανάστες στο παρελθόν (και μην μου πείτε ότι όλοι μας οι συγγενείς πήγαν νόμιμα κάποτε έξω γαιτί ΔΕΝ). Μιλάει ο άλλος για τζαμιά έχοντας την θρησκεία σαν ψευτοτοτεμ που τη χρησιμοποιεί για κάνα χρόνια πολλά το πολύ. Είμαστε ένας λαός φιλόξενος και τύποι όπως εσείς που δεν έχετε περάσει ποτέ τη συρραγα του Αρτεμισίου, θα μας φέρουν σε επιπεδο σκοπιανών που πυροβολούσαν πρόσφυγες πολέμου στα σύνορα. Ανοιχτε ρε τα ματια σας. Μωρά έρχονται, μανάδες και οικογένειες. Που να γυρίσουν πίσω σε ένα χάος μια γκρεμισμένη πατρίδα.

    Κατά το Μάρτη βγάζει η Ryanair φθηνά αεροπορικά εισητήρια. Κόψτε κάνα καφέ και σκεφθείτε να επενδύσετε αλλιώς τα λεφτα σας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε λίγο θα ζητήσουν τζαμί και τότε να δω που θα κρυφτούν οι δημοτικοί παράγοντες που ως υποτακτικοί του συστήματος θα έχουν εντολή να το δώσουν. ΞΥΠΝΑΤΕ

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε εσείς υπάρχουν και Έλληνες άστεγοι ή δεν σας ενδιαφέρουν αυτοί; μόνο τις ψήφους τους θέλετε ! πολιτικάντηδες έ πολιτικάντηδες, ποντάρετε στο φόβο τους, που θα πάει θα τον ξεπεράσουν τον φόβο και τότε πάρτε ελικόπτερα για να φύγετε .........

  • ΑΝΕΡΓΟΣ, ΑΣΤΕΓΟΣ, ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ
    ΑΝΕΡΓΟΣ, ΑΣΤΕΓΟΣ, ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 07:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Να τους φιλοξενήσεις στο σπίτι σου γραμματισμένε, φιλέσπναχνε και κουβαρντά Πανούλη και να τους καλύψεις και όλα τα προσωπικά έξοδα. ΨΕΙΡΑ, Ε ΨΕΙΡΑ!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 01:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Δακρύβρεχτα γραφικά λόγια περί μίσους ελληναράδων και δράκων των παραμυθιών και συναθρώπων. Μην νοιάζεσαι για την σωτηρία των ψυχών μας γιατί δεν τους μισούμε αλλά θέλουμε να φύγουν και να γυρίσουν στην πατρίδα τους όπου ο πόλεμος τελείωσε. Η χώρα μας δεν μπορεί να τους θρέψει με τα προβλήματα που έχει. Στην κονόμα πρώτοι είναι οι πατρώνοι των λαθρομεταναστών οι γερμανοτσολιάδες φιλελέ και οι αμερικανοτσολιάδες (της χίλαρι και του ομπάμα) αριστεροί με τις δεξιές τσέπες και τις Μπίζνες Καλά Οργανωμένες που διαχειρίζονται τα προγράμματα.
    Εσύ μας μισείς γιατί είσαι κάτι από τα δύο και σου χαλάμε την επιχείρηση;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    όταν έχεις iphone δεν είσαι σε ανάγκη

  • Πάνος Πετρόπουλος
    Πάνος Πετρόπουλος Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι εδώ μέσα "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" βρίζουν, χυδαιολογούν από τη μια, ενώ θα είναι οι πρώτοι που θα τα "κονομήσουν" νοικιάζοντας χαμοκέλες και στάβλους, αντί διαμερισμάτων! Είναι αυτοί που δεν θέλουν τους "λαθρομουσουλομάνους" (όπως το γράφει ο ανώνυμος αγράμματος) και από την άλλη παίρνει αλβανό να του κόψει ξύλα, πακιστανό να του μαζέψει τις ελιές κλπ κλπ. ΕΛΕΟΣ "ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ"

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    έχω μια απορία ,πώς θα χωρέσουν στον παράδεισο όλοι αυτοί οι καλοί χριστιανοί που ξερνάνε μίσος για το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Τομάρια!!! Πάτε να βρωμίσετε και σεις με τη σειρά σας την επαρχία!!! Κερατάδες, παίρνετε τα λεφτά μας, από όπου βρείτε και δίνετε σε όλους αυτούς τους μπάσταρδους δικαιώματα, σπίτια και λεφτά, τη στιγμή που πεινάμε, εμείς οι ίδιοι!!! Έχετε πληρωθεί όλοι εσείς, πουλημένοι, αλλά μη νομίζετε ότι θα γλιτώσετε!!! Εύχομαι να χτυπήσουν πρώτα τα σπίτια σας οι κλεψιές και οι αρρώστιες που θα φέρουν και εύχομαι στο άμεσο μέλλον να δείτε το έργο έγχρωμο, όσον αφορά το μπαστάρδεμα που θα γίνει στα παιδιά και τα εγγόνια σας!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους Έλληνες άστεγους δεν τους βλέπουν; Η αλητεία στο μεγαλείο της. Προνοούν για τους ξένους και για τους δικούς μας αδιαφορούν!

  • Φώτης
    Φώτης Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 08:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Από ποιόν έχουν πάρει την έγκριση να συμμετάσχει ο Δήμος Τρίπολης σε πρόγραμμα στέγασης των λαθρομουσουλομάνων. Οι δημότες δεν τους την έχουν δώσει, γιατί δεν τους θέλουν ανάμεσά τους. Και με αυτό, το ότι θα δημιουργηθούν 17 νέες θέσεις εργασίας στην Πάρνωνα Α.Ε. (πάλι μια Α.Ε.) που θα διαχειριστεί το πρόγραμμα, τι μας το πετάνε; Νομίζουν ότι θα κάμψουν τις αντιδράσεις, επειδή θα χώσουν εκεί και κανένα συγγενή ή γκόμενα τους; Ου να χαθείτε παλιοτόμαρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...