Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας για Κυβέρνηση: "Μάς είπαν ότι απέκλεισαν την Αρκαδία από τις εκπτώσεις στο ρεύμα επειδή έχει υψηλό ΑΕΠ. Λένε ψέματα"

Οδυσσέας για Κυβέρνηση: "Μάς είπαν ότι απέκλεισαν την Αρκαδία από τις εκπτώσεις στο ρεύμα επειδή έχει υψηλό ΑΕΠ. Λένε ψέματα"
Με νέα ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρει ότι στην Κυβέρνηση ψέυδονται λέγοντας ότι η Αρκαδία έχει υψηλό Ακαθάριστο Εγχωριο Προιόν και ότι αυτός είναι ο λόγος του αποκλεισμού από τις εκπτώσεις στο ρεύμα.
Γράφει: "Οι Αρκάδες θα τα καταφέρουμε. 
Χθές στη Βουλή όταν έθεσα το θέμα της άνισης και άδικης μεταχείρισης της ΑΡΚΑΔΙΑΣ με τους νόμους Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών σε σχέση με την μείωση της τιμής ρεύματος στα οικιακά τιμολόγια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δια του κ Σταθάκη μου απάντησε ότι έχουμε υψηλό ΑΕΠ.
Δείτε την παρακάτω φωτογραφία με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που αποδεικνύει ότι λένε ψέμματα για ακόμη μια φορά. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν όλοι μαζί με επιχειρήματα, ενότητα και αγώνα ανατρέψουμε την απόφαση της κυβέρνησης ."
26952648 10155508174483918 407880883214612249 o

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...