Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2018, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, την Κυριακή στις 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ.

Καλούμε τους μικρούς μας φίλους, αλλά και τους μεγαλύτερους, να επισκεφθούν το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, να έρθουν στην παρέα μας για γνωρίσουν το σκι, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με το χιόνι! Οι προπονητές της ομάδας χιονοδρομίας καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης θα σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας τα "μυστικά" της χιονοδρομίας! Σημείο συνάντησης στο έλατο μπροστά από το Σαλέ του Χ.Κ. Μαινάλου.

Στις 2.00 μ.μ. θα γίνει στο Σαλέ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου!

Θα υπάρχουν μειωμένες τιμές κατά 50% στις ενοικιάσεις εξοπλισμού για τα παιδιά και λεωφορείο με εισιτήριο 5€ με επιστροφή!

Αναχώρηση του λεωφορείου το πρωϊ της Κυριακής στις 9.15 π.μ., από τα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), με δύο στάσεις στη οδό Καλαβρύτων, απένατι από τη Λέσχη αξιωματικών στις 9.25 π.μ. και απέναντι από την είσοδο του Κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στις 9.30 π.μ. Άφιξη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου περίπου στις 10.30 π.μ.

Αναχώρηση για επιστροφή από το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου στις 3.30 μ.μ. και άφιξη στην Τρίπολη περίπου στις 4.00 μ.μ.

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης ευχαριστεί τη διοίκηση του Χιονοδομικού Κέντρου Μαινάλου καθώς και το Τουριστικό Γραφείο Vlassis Travel, γιατί ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του συλλόγου, για τις εκπτώσεις στις ενοικιάσεις και τη δρομολόγηση λεωφορείου για το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου στο οροπέδιο της Οστρακίνας, με χαμηλό εισιτήριο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο περισσότερους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, να συμμετάσχουν στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2018.

http://www.eostripolis.gr/

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6978002730, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...