Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Παραιτήθηκε η παράταξη Μπούρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ

Μεγαλόπολη | Παραιτήθηκε η παράταξη Μπούρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ

Με αφορμή τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις με την οριστικοποίηση της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ, η παράταξη του πρώην Δημάρχου Μεγαλόπολης, Παναγιώτη Μπούρα παραιτήθηκε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Μεγαλόπολη γίνεται «Πόλη Φάντασμα».

Το σχέδιο νόμου της κυβερνώσας αναλγησίας στην ουσία υπογράφει την ληξιαρχική πράξη θανάτου της με αδιάφορους θεατές τα υπόλοιπα κόμματα, τους τοπικούς βουλευτές και την προκλητική αδιαφορία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Μεγαλόπολη βρίσκεται πλέον εγκλωβισμένη, χωρίς οξυγόνο, μεταξύ της Σκύλας αδιαφορίας της Δημοτικής πλειοψηφίας και της Περιφέρειας και της Χάρυβδης, της ακόρεστης (όρεξης) βουλιμίας των δανειστών αλλά και του ξεδιάντροπου ακατανόητου προστατευτισμού, άλλων λιγνιτοπαραγωγικών περιοχών της πατρίδας μας.

Έτσι η ΔΕΗ Μεγαλόπολης δέχεται άδικα, μονομερώς την μοιραία επίθεση ξεπουλήματος του 100% της λιγνιτικής παραγωγής, ενώ η συμμετοχή της στην Εθνική λιγνιτική παραγωγή είναι σήμερα κάτω από 15%.

Συγχρόνως δε το σχέδιο νόμου απαξιώνει δραματικά και ξεδιάντροπα την παραγωγική δυναμική της 5ης Μονάδας  καθηλώνοντάς την στα 2/3 της παραγωγής της.

Ξεπουλά προκλητικά, όσο – όσο  ανθρώπινο δυναμικό και περιουσία, δωρίζοντας στους φεουδάρχες – «επενδυτές» τα ιερά και όσια του τόπου μας.

 Το θανατηφόρο βόλι  ολοκληρώνεται με πλήρη εγκατάλειψη εργαζομένων, συμβασιούχων, των ανέργων αλλά και της κοινωνίας συνολικά αφού η επιβίωση της γίνεται προβληματική χωρίς καμία περιβαλλοντική πρόνοια με μία ανύπαρκτη αναπτυξιακή προοπτική.

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», συναισθανόμενη την οδύνη, την αγωνία και την πικρία που έχουν προκαλέσει αυτές οι εξελίξεις στην κοινωνία μας, έχοντας ήδη δεσμευτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προς τούτο, κρίνει ότι η ελάχιστη έμπρακτη ένδειξη διαμαρτυρίας, απέναντι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, είναι η παραίτηση από τα αξιώματα που κατέχουν τα μέλη της στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

Είναι η αυτονόητη συμβολική πράξη καταγγελίας της συστηματικής, μεθοδευμένης, θεσμικής στήριξης άνομων ενεργειών που γίνονται σε βάρος των συμφερόντων του τόπου, αλλά και της χώρας ολόκληρης.

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 24-04-2018

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

Πηγή } https://kafeneio-megalopolis.gr

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...