Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγχαρητήρια Σμυρνιώτη στον Δημήτρη Παυλή για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης!

Συγχαρητήρια Σμυρνιώτη στον Δημήτρη Παυλή για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης!
Τέσσερα 24ωρα μετά τις δημοτικές εκλογές, ο απερχόμενος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία συγχαίρει τον Δημήτρη Πατυλή για τη νίκη του και τονίζει ότι στο τρίμηνο που μεσολαβεί μέχρι να αλλάξει η δημοτική αρχή ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συενχίσουν να εργάζονται «για να μη χαθεί καμιά ευκαιρία για ένταξη και υλοποίηση έργων και δράσεων στο Δήμο μας και η νέα Δημοτική Περίοδος να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και εκκρεμότητες».
Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του Γιάννη Σμυρνιώτη:
«Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών της 25ης Μαϊου 2014.
Σύμφωνα με αυτά, κατά τον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, με διαφορά λίγων ψήφων, εμπιστευτήκατε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου μας για την επόμενη πενταετία στο συνδυασμό "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" του Δημήτρη Παυλή.
Σας ευχαριστώ όλους, και σας που στηρίξατε τη συνέχιση της προσπάθειας που ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2011 να δημιουργήσουμε μια Νέα Τρίπολη, μεγάλη και σύγχρονη, έναν Καλλικρατικό Δήμο πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα, αναδεικνύοντας με το έργο μας τα στρατηγικά του πλεονεκτήματα αλλά και σας που με την ψήφο σας επιβάλετε την αλλαγή πορείας στα Δημοτικά πράγματα, για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία.
Συγχαίρω τον Δημήτρη Παυλή και τους συνεργάτες του για τον αγώνα που έδωσαν και για το αποτέλεσμα που πέτυχαν και σας διαβεβαιώνω ότι στο διάστημα των τριών μηνών που μεσολαβεί μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάλειπτα ώστε αφενός να μη χαθεί καμιά ευκαιρία για ένταξη και υλοποίηση έργων και δράσεων στο Δήμο μας και αφετέρου η νέα Δημοτική Περίοδος να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και εκκρεμότητες.
Η δική σας εμπιστοσύνη μας έδωσε τη δυνατότητα να θεμελιώσουμε πάνω σε ισχυρές βάσεις τον Καλλικρατικό Δήμο Τρίπολης και δική μας υποχρέωση και δέσμευση είναι η καθημερινή παρουσία δίπλα σας σε μια διαρκή προσπάθεια αναζήτησης των καλύτερων λύσεων στα προβλήματα του Δήμου και της Κοινωνίας μας.
Τρίπολη   29.05.2014
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού "ΝΕΑ Τρίπολη"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ»

5 σχόλια

  • Ανώνυμη
    Ανώνυμη Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σμυρνιωτη το τέλος σου δεν στο έλεγαν! Στο έκρυβαν η Ματινα και το παρεακι!!!! Η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο!!!!

  • ΤΙ ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΙ ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    To τσίρκο, ευτυχώς ΕΦΥΓΕ .ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΑΑ

  • ΒΑΣΩ
    ΒΑΣΩ Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Περατικά στους δημότες της τρίπολης. Δε θα αργήσουμε να αναζητήσουμε το Σμυρνιώτη. Το δε τσίρκο των συμβουλίων θα είναι για διασκέδαση

  • e
    e Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    αστους βρε Γιαννη θα διαπιστοσουν σε λιγο ποσο επικυνδινους ακαταληλους εχουν βγαλει στο δημο η συγκριση θα γινει μεσα στο πρωτο εξαμηνο να εισαι σιγουρος μονο που θα πρεπει να τους φαμε στη μαπα ολοι μας για πεντε χρονια.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Άργησες,άργησες,γιατί?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...