Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπερτζελέτος: «Στις 18 ψηφίσαμε, στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 Μάη αρχίζουμε»

Μπερτζελέτος: «Στις 18 ψηφίσαμε, στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 Μάη αρχίζουμε»
Ο υποψήφιος με τη Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία Δημήτρης Μπερτζελέτος αναφέρει σε επιστολή του: «Δεν είμαι σίγουρος ότι καταφέραμε να ανακόψουμε τη διάλυση, την ηττοπάθεια, τη μοιρολατρία και τη διασπορά του φόβου. Είμαι σίγουρος όμως ότι υπερασπιστήκαμε τη σύνθεση, την ανανέωση και τη δημοκρατία.
Είμαι σίγουρος ότι αντίπαλοι μας είναι η παρακμή, η διαπλοκή και ο καιροσκοπισμός. Είμαι σίγουρος ότι προσπαθήσαμε να αντιπαλέψουμε, και θα συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε, αποκλεισμούς και διαβρωμένες συνειδήσεις.
Ναι, δυστυχώς ξεκινήσαμε στο παραπέντε. Ναι οι μόλις 2,5 εβδομάδες προεκλογικής διεργασίας στην Αρκαδία έδειξαν ανετοιμότητα. Έδειξαν όμως ότι είμαστε και ετοιμοπόλεμοι. Δε μείναμε στη γυάλα, τσαλακωθήκαμε για την υπεράσπιση χιλιάδων συμπολιτών μας- και τούς ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Επιδίωξη μας είναι να μη μείνουμε στην απλή εκπροσώπησή μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο της Πελοποννήσου. Επιδίωξη μας είναι να ανοίξουμε τους δρόμους της συμμετοχής και να κάνουμε πράξη την απαίτηση για συλλογικότητα, αυτοοργάνωση.
Η εμβάθυνση της τοπικής δημοκρατίας, η αποκατάσταση του ρόλου των πολιτών στη λήψη αποφάσεων αποτελούν βασικούς μας στόχους.
«Στις 18 ψηφίσαμε, στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 Μάη αρχίζουμε».
Από τις 26 Μάη παίρνουμε πρωτοβουλίες, κινητοποιούμαστε και κινητοποιούμε, διαμορφώνουμε θέσεις στα πελοποννησιακά «πράγματα» και όχι μόνο, άλλωστε τα προβλήματα ενός δήμου ή μιας περιφέρειας είναι υπερτοπικά- είναι προβλήματα και των διπλανών και των παραδιπλανών μας.
Από τις 26 Μάη ανοικτά και πλουραλιστικά, χωρίς εγωισμούς σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό στήνουμε πρωτοβουλίες πολιτών. Ανοίγουμε διαλόγους, εναρμονιζόμαστε με τις κεραίες τις εποχής μας.
Η σύνταξη μιας νέας πολιτικής γραμματικής μόλις ξεκινά στην Πελοπόννησο..»

1 σχόλιο

  • ερωτας
    ερωτας Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημητρη σου εδειξε ο κοσμος την ......αγαπη του !!!!!!!!!!!!Αντε αγορι μου σπιτι σου οσο αφορα την πολιτικη σου διαδρομη και ασχολησου με τα εργασιακα σου με τα οποια εισαι και δυνατος!!!!!!!!!!!!Μη σου φουσκωνουν τα μυαλα διαφοροι και σε εκθετουν .........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...