Κώστας Μιχόπουλος (υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης): "Θέλουμε οι οικογένειες και τα παιδιά μας να ζήσουν καλύτερα σε αυτή την περιοχή" (vd)
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Best TV φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Κώστας Μιχόπουλος. Κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ήταν ο Θέμης Κανελλόπουλος, ενώ στο πάνελ φιλοξενήθηκε και ο δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Μηνάς Αρτόπουλος.
Μεταξύ άλλων, είπε ... "Είμαστε ενεργοί πολίτες, απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας και καθημερινά βιώνουμε τα προβλήματα της μεταλιγνιτικής εποχής. Θέλουμε οι οικογένειές μας και τα παιδιά μας να ζήσουν καλύτερα σε αυτή την περιοχή.
Πριν από 4 χρόνια ανακοινώθηκε το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, τα πάντα έχουν οδηγήσει σε ένα λειτουργικό τέλμα. Για εμάς ήταν ένα ηλεκτροσόκ, έμειναν στο δρόμο αρκετοί εργαζόμενοι.
Μιλάμε για ένα βιοτεχνικό πάρκο που είχε καθοριστεί από το 2010, αυτό χάθηκε στην πορεία. Έχει βαρύτατες ευθύνες η σημερινή δημοτική αρχή. Φταίνε οι δημοτικές αρχές που είχαν το σχεδιασμό όλα αυτά τα χρόνια.
Εμείς προτείναμε να έχουμε από κοινού ένα σχεδιασμό, αλλά βρήκαμε κλειστές πόρτες από τη δημοτική αρχή.
Αν αύριο είμαστε δημοτική αρχή, το πρώτο είναι να ιδρύσουμε ένα επιστημονικό γραφείο για να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για όλα αυτά."
Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τον Ιούνιο στο Νεοχώρι!
- Οι Λαμπαδηδρομίες του 2026 απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι η Δημητσάνα παραμένει τόπος όπου η ιστορία δεν θυμάται απλώς· ζωντανεύει
- Αγώνες Ρητορικής Τέχνης για μαθητές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Τα φωτογραφικά "κλικ" από την ιστορική πρόκριση του Αστέρα στον τελικό Κυπέλλου!
- Ενημερωτική Εκδήλωση της ΟΤΔ Πάρνωνα για την Παρουσίαση της Πρόσκλησης LEADER Δημοσίου Χαρακτήρα






