Η Λαϊκή Συσπείρωση Μεγαλόπολης καταγγέλλει τον Χριστογιαννόπουλο
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή Μεγαλόπολης του κ. Χριστογιαννόπουλου που με την στήριξη του υποψήφιου δημάρχου Σταύρου Τσίχλη της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη Πολιτών» αρνείται να παραχωρήσει κλειστούς δημόσιους χώρους στην παράταξή μας για τις ανάγκες του προεκλογικού μας αγώνα.
Πάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης Μεγαλόπολης είναι η διάθεση όλων των δημόσιων χώρων για οποιαδήποτε πολιτική ή άλλη εκδήλωση, ισότιμα που να διασφαλίζουν την εύρυθμη και ομαλή προεκλογική περίοδο.
Οι δημόσιοι χώροι πρέπει να επιτελούν ακριβώς αυτόν τον ρόλο της ελεύθερης, δημοκρατικής διακίνησης ιδεών και του δικαιώματος των συναθροίσεων και συζητήσεων που αφορούν στο μέλλον των πολιτών.
Τα δημοτικά κτήρια της Μεγαλόπολης που φτιάχτηκαν και συντηρούνται με τα χρήματα των πολιτών πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλους και όχι να έχουν τις πόρτες τους κλειστές.
Απαιτούμε να γίνει σεβαστό το αυτονόητο δημοκρατικό μας δικαίωμα της ελεύθερης, ισότιμης έκφρασής μας στις εκλογές.
Μεγαλόπολη, 8-9-2023
Σχετικά Άρθρα
- Συνέδριο Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής – Κώστας Τζιούμης: «Μαζί, κρατάμε ζωντανή τη φλόγα της Αρκαδίας» (vd)
- Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στην Τρίπολη
- Αντιδήμαρχος Οικονομόπουλος: "Η καθαριότητα αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για τον Δήμο μας" (εικόνες)
- Ανοίγει ο δρόμος για να αξιοποιηθούν τα χρήματα του Κληροδοτήματος Ιωάννη Γκαύρου στα Βέρβενα!
- Στην Τρίπολη ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας - Προετοιμασία για τη χειμερινή περίοδο





