Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας: "Νοσηρό το προεκλογικό κλίμα με ευθύνη των παρατάξεων Κούλη - Μέγα"

Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας: "Νοσηρό το προεκλογικό κλίμα με ευθύνη των παρατάξεων Κούλη - Μέγα"
 
Ο κ. Μέγας ανοίγει το ζήτημα της διερεύνησης παράνομων μεταδημοτεύσεων στο δήμο Γορτυνίας λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, όμως δεν μπορεί να αναφέρεται σε ένα τόσο σοβαρό θέμα μιλώντας για "φημολογίες". Οφείλει να ενημερώσει άμεσα τους δημότες της Γορτυνίας σχετικά με το ποιες είναι αυτές οι "φημολογίες".
Εκτός όμως, από το νομικό σκέλος της υπόθεσης, υπάρχει και το πολιτικό. Είναι πλέον φανερό σε όλους ότι με ευθύνη των παρατάξεων Κούλη και Μέγα οδηγούμαστε στις εκλογές με σκάνδαλα και σκανδαλολογίες, προσωπικές ύβρεις και άλλα νοσηρά φαινόμενα, που δεν τιμούν τη Γορτυνία.
Ο ένας (Μέγας) εφευρίσκει παρανομίες και ο άλλος (Κούλης) βγάζει ανακοινώσεις για να αποδοκιμάσει τις ύβρεις που εκτοξεύουν οπαδοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του αντιπάλου του. Πίσω από το τεχνητό κλίμα πόλωσης που διαμορφώνεται, κρύβεται η ταύτιση των δύο παρατάξεων στα βασικά ζητήματα και κυρίως οι ευθύνες τους για τη σημερινή κατάσταση στη Γορτυνία.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δε θα ακολουθήσει το δρόμο του αποπροσανατολισμού και της έντασης. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να μιλάμε για την ουσία δίνοντας έναν έντιμο πολιτικό αγώνα για να αλλάξουν οι συσχετισμοί δύναμης στο δημοτικό συμβούλιο.
Γιατί το δίλημμα των εκλογών δεν είναι εάν θα έχουμε "ερήμωση με Κούλη" ή "ερήμωση με Μέγα", εάν θα συνεχιστεί η εγκατάλειψη της Γορτυνίας σε όλους τους τομείς (υγεία, παιδεία κλπ) είτε με τον ένα διαχειριστή είτε με τον άλλο, αλλά τι θα πρέπει να κάνουμε για να αναστρέψουμε τη σημερινή κατάσταση.
Και για να γίνει αυτό, απαιτείται στις εκλογές πλατιά συμπόρευση των Γορτύνιων σε αγωνιστική κατεύθυνση και αποφασιστική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...